Facebook Pixel

Δημοτικα

Φωτεινή Πόλη: «Αναβάλλουμε Την Εκδήλωση Και Προσφέρουμε Οχήματα Στην Πολιτική Προστασία»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Φωτεινή Πόλη: «Αναβάλλουμε Την Εκδήλωση Και Προσφέρουμε Οχήματα Στην Πολιτική Προστασία»

Η νεοσύστατη δημοτική παράταξη της Ηλιούπολης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», ανακοίνωσε την αναβολή της πρώτης της προεκλογικής εκδήλωσης, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας.

Στην ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα με τίτλο «προέχει η ασφάλειά μας», η παράταξη ανακοινώνει πως διαθέτει 2 οχήματα 4×4 καθώς και οδηγούς στην υπηρεσία της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ηλιούπολης, ενώ προτρέπει τη διοίκηση του Δήμου να διαθέσει τις αίθουσες που θα χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες της εκδήλωσης στους δημότες που το έχουν ανάγκη.

«Σημασία για εμάς έχει η ασφάλεια των πολιτών και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να διακινδυνεύσει κανείς ενόψει της κακοκαιρίας. Ο περυσινός πολυήμερος αποκλεισμός των Ηλιουπολιτών από το χιόνι και η ταλαιπωρία που βιώσαμε όλοι είναι ακόμα νωπά και πρέπει να προφυλαχθούμε και να προετοιμαστούμε (πολιτεία και πολίτες) όσο το δυνατόν καλύτερα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Σας καλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας για να μείνετε ασφαλείς. Το ραντεβού μας θα ανανεωθεί, σύντομα. Την αλλαγή στην Ηλιούπολη δεν μπορεί να την σταματήσει κανείς!»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ