Facebook Pixel

Τοπικα

Δήμος Ηλιούπολης: Τα Τηλέφωνα Ανάγκης Σε Περίπτωση Προβλημάτων Από Την Κακοκαιρία

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δήμος Ηλιούπολης: Τα Τηλέφωνα Ανάγκης Σε Περίπτωση Προβλημάτων Από Την Κακοκαιρία

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» είναι προ των πυλών και ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου προετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν.

Η περυσινή κακοκαιρία βρήκε τον Δήμο και τον κρατικό μηχανισμό απροετοίμαστους και προκάλεσε μεγάλη ταλαιπωρία κυρίως σε ηλικιωμένους και σε οικογένειες που είχαν άτομα με κινητικά και ιατρικά προβλήματα. Ωστόσο, φέτος, οι αρμόδιοι έχουν εφαρμοσει το νέο σχέδιο «Βορέας» προκειμένου να υπάρχει κεντρική και συντονισμένη διαχείριση των αιτημάτων των πολιτών.

Έτσι, οιι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν καθόλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου, το οποίο θα βρίσκεται σε διαρκή λειτουργία.

Πιο συγκεκριμένα, οι πολίτες μπορούν να επευθυνθούν:

  • Για αναφορές προβλημάτων σχετικά με τις ενέργειες αποχιονισμού των τμημάτων του δημοτικού οδικού δικτύου, ενδεχόμενων προβλημάτων και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών (πτώσεις δέντρων, ζημιές κ.λπ.) τηλ. 2109970078, 2109970079 και 2109970165.
  • Για διακοπή ή βλάβη ηλεκτροδότησης κ.λπ. (Αρχικά πρέπει να γίνει αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ) τηλ. 2109970197
  • Για περιπτώσεις ανάγκης παροχής ιατρικής βοήθειας ή υποστήριξης, προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, αιμοκαθάρσεις, χημειοθεραπείες κ.ά. τηλ. 2109970007 (Τηλεφωνήστε 24ώρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο σας ραντεβού, για την έγκαιρη μετάβασή σας).

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςΚακοκαιρία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ