Facebook Pixel

Παραδημοτικα

“Πρόβα” Νέας Παράταξης; – Σελίδα Για Τα Προβλήματα Της Ηλιούπολης Από Τους Χατζηδάκη & Βιδάλη

Έντονο φαίνεται πως είναι το παρασκήνιο στα δημοτικά τεκταινόμενα της πόλης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

“Πρόβα” Νέας Παράταξης; –  Σελίδα Για Τα Προβλήματα Της Ηλιούπολης Από Τους Χατζηδάκη & Βιδάλη

Έντονο φαίνεται πως είναι το παρασκήνιο στα δημοτικά τεκταινόμενα της πόλης, αφού έκανε την εμφάνιση της μια σελίδα που -όπως όλα δείχνουν- είναι ο δούρειος ίππος της φημολογούμενης νέας παράταξης του πρώην αντιδημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη.

H σελίδα με τίτλο “Ηλιουπο-λύτης” καλεί τους δημότες και τους κατοίκους της πόλης να εκφράσουν “τα προβλήματα, απόψεις, ερωτήσεις για την πόλη που αγαπάμε”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Τα πρώτα likes στη σελίδα ήταν έκδηλα του προσωποπαγούς χαρακτήρα της, καθώς προέρχονταν από τους ανεξαρτητοποιημένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης “Πρώτα Η Ηλιούπολη”, Γιώργο Χατζηδάκη, Παναγιώτη Βιδάλη και Γιάννη Αντζινά.

Mάλιστα ο Παναγιώτης Βιδάλης κοινοποίησε τη σελίδα και στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Παράλληλα, προχθές εξαφανίστηκε από το facebook η σελίδα “Hλιουπολίτικο Μπάχαλο”, της οποίας η πλειονότητα των αναρτήσεων ήταν εμφανώς υπέρ του πρώην αναπληρωτή δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη. Οι κινήσεις των τριών δημοτικών συμβούλων είναι χαρακτηριστικές της πρόθεσής τους να δημιουργήσουν μια νέα παράταξη που θα πλήξει δημοσκοπικά τον Βαλασόπουλο και θα τους δώσει μια θέση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Όλα αυτά συμβαίνουν στη σκιά των έντονων αντιδράσεων Σεφτελή, Ευσταθίου και Πανταζόπουλου για τις καταγγελίες Χατζηδάκη περί έκνομων ενεργειών στελεχών της δημοτικής αρχής. Μένει να δούμε αν οι τρεις άνδρες θα προχωρήσουν σύντομα στην ίδρυση νέας δημοτικής παράταξης που θα διεκδικήσει την ηγεσία του δήμου Ηλιούπολης.


Διαβάστε ακόμα:  Βαρύτατες Καταγγελίες Και Πολλά Ερωτηματικά

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ