ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επικαιρότητα

Εξηγήσεις Ζητά Ο Πανταζόπουλος Από Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Μετά Τις Καταγγελίες Χατζηδάκη

Σειρά στο αίτημα περί διαφάνειας και εξηγήσεων πήρε και ο επικεφαλής του Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος Δημήτρης Πανταζόπουλος.

Μετά τις αντιδράσεις του Τάσου Ευσταθίου για τις καταγγελίες που ειπώθηκαν από πλευράς του πρώην αντιδημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη περί έκνομων συμπεριφορών στη δημοτική αρχή, σειρά στο αίτημα περί διαφάνειας και εξηγήσεων πήρε και ο επικεφαλής του Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος Δημήτρης Πανταζόπουλος.

Ο Πανταζόπουλος απηύθυνε δημόσιο μήνυμα στον δήμαρχο, κάνοντας λόγω για καταγγελίες που γεννούν ερωτηματικά και ζητώντας δημόσια απάντηση από την πλευρά του Βαλασόπουλου.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Πανταζόπουλου:

Κύριε Δήμαρχε
Επτά μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, οι επιστολές παραίτησης των στενών συνεργατών σας επί σειρά ετών, προβληματίζουν, δημιουργούν εύλογες ανησυχίες και γενούν σοβαρά ερωτηματικά.

Κύριε Δήμαρχε
Επιβάλλεται και απαιτείται να απαντήσετε με σαφήνεια στα μεγάλα ζητήματα που εγείρουν οι ανακοινώσεις των πρώην συνεργατών σας.
Κύριε Δήμαρχε ο δρόμος προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να είναι διαυγής και καθαρός, να αντιπαρατεθούν πρόσωπα, προγράμματα και παρατάξεις χωρίς σκιές και γκρίζες ζώνες.
Το επίπεδο και οι συνθήκες της προεκλογικής περιόδου που ήδη ξεκίνησε, είναι κυρίως δική σας υποχρέωση και ευθύνη.

Δημήτρης Πανταζόπουλος
Επικεφαλής ΕΝΑΚ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ