ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επικαιρότητα

Παραιτήθηκαν Οι Αντιδήμαρχοι Ηλιούπολης Αντζινάς & Χατζηδάκης – Όλο Το Παρασκήνιο

Δεκτή έκανε την παραίτηση των δύο αντιδημάρχων Γιάννη Αντζινά και Γιώργου Χατζηδάκη ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Βαλασσόπουλος.

Δημοσιεύτηκε

στις

Δεκτή έκανε την παραίτηση των δύο αντιδημάρχων Γιάννη Αντζινά και Γιώργου Χατζηδάκη ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Βαλασόπουλος, μετά την επιστολή παραίτησης που απέστειλαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilioupolinews, οι δύο αντιδήμαρχοι έκαναν γνωστό πως δεν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, γεγονός που δεν άφησε πολλές επιλογές στον Δήμαρχο. Ο ίδιος ο Βαλασόπουλος, μετά την διαρροή της είδησης σε τοπικά μέσα από τους ίδιους τους Αντιδήμαρχους, ζήτησε άμεσα την παραίτησή τους, την οποία και έκανε δεκτή.

Στελέχη της δημοτικής αρχής αναφέρουν πως η απόφαση του δημάρχου είναι πλήρως δικαιολογημένη, καθώς δεν μπορεί να μπει στην προεκλογική περίοδο με εν ενεργεία αντιδήμαρχους που δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι.

ENHMEΡΩΣΗ: Λίγες ώρες μετά την παραίτησή τους, οι δύο πρώην αντιδήμαρχοι γνωστοποίησαν στον δήμαρχο την ανεξαρτητοποίηση τους από την παράταξη “Πρώτα η Ηλιούπολη”.

 

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ