Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Mετά Την Παραίτηση Ήρθε Η Ανεξαρτητοποίηση: Αποχωρούν Από Την Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη” Αντζινάς & Χατζηδάκης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην δημοτική αρχή.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Mετά Την Παραίτηση Ήρθε Η Ανεξαρτητοποίηση: Αποχωρούν Από Την Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη” Αντζινάς & Χατζηδάκης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην δημοτική αρχή, καθώς μετά την παραίτησή τους από τη θέση των Αντιδημάρχων, Γιάννης Αντζινάς και Γιώργος Χατζηδάκης , μιλώντας στο ilioupolinews, γνωστοποίησαν πως έχουν ήδη δηλώσει την ανεξαρτητοποίησή τους από την Παράταξη την  “Πρώτα Η Ηλιούπολη”.

Οι πρώην αντιδήμαρχοι, μετά την παραίτηση τους, η οποία ζητήθηκε από την δήμαρχο Ηλιούπολης έπειτα από την γνωστοποίηση της μη-συμμετοχής τους στις προσεχείς εκλογές, φαίνεται πως επιθυμούν να ανεξαρτητοποιηθούν από την πλειοψηφούσα παράταξη του Δήμου. Με βάση το αυτό το δεδομένο, η δημοτική αρχή πλέον έχει οριακή πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, γεγονός που δυσχεραίνει τη λήψη αποφάσεων για σημαντικά έργα στην πόλη, λίγους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Την είδηση για την παραίτηση των Αντιδημάρχων, είχε δημοσιεύσει σε αποκλειστικότητα το ilioupolinews.

 

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Mετά Την Παραίτηση Ήρθε Η Ανεξαρτητοποίηση: Αποχωρούν Από Την Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη” Αντζινάς & Χατζηδάκης
  1. Ο/Η Κώστας Εγγλεζάκης λέει:

    Αυτό που ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ δεν παραδίδει την έδρα του στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά την κρατάει ενώ δεν είναι στην παράταξη απο την οποία εκλέχτηκε πότε θα σταματήσει επιτέλους; Αναφέρομαι σε ΟΛΕΣ τις παρατάξεις και σε ΟΛΑ τα χρώματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ