Facebook Pixel

Δημοτικα

Πρώτα Η Ηλιούπολη: «Να Δώσει Απαντήσεις Ο Δήμαρχος Για Το Δημοτικό Κοιμητήριο»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πρώτα Η Ηλιούπολη: «Να Δώσει Απαντήσεις Ο Δήμαρχος Για Το Δημοτικό Κοιμητήριο»

Ανακοίνωση με την οποία ζητά εξηγήσεις από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης για την υπόθεση χωροθέτησης νέου κοιμητηρίου ζητά η παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη».

Πριν λίγες ημέρες, το ilioupolinews είχε φέρει στο φως ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ, το οποίο ανέφερε πως ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με φορείς του κράτους έχουν βρει λύση για την κατασκευή νέου δημοτικού κοιμητηρίου στην πόλη. Με αφορμή το δημοσίευμα η παράταξη του Στάθη Ψυρρόπουλου ζητά από τον Γιώργο Χατζηδάκη να τοποθετηθεί δημόσια, πριν τις εκλογές για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Η παράταξή μας, εδώ και ενάμιση χρόνο, έχει ζητήσει να γίνει Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την επίλυση του ζητήματος του Κοιμητηρίου, ώστε όλες οι παρατάξεις να καταθέσουμε τις προτάσεις μας, χωρίς να έχουμε βρει ανταπόκριση», αναφέρει η ανακοίνωση, συμπληρώνοντας: «Επειδή το θέμα της χωροθέτησης του Κοιμητηρίου είναι πολύ σοβαρό, ο Δήμαρχος οφείλει να ενημερώσει τον Ηλιουπολίτικο λαό, πριν τις εκλογές, για την τοποθεσία που θα προτείνει να χωροθετηθεί το Κοιμητήριο».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ