Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Λύση Με Νέα Τοποθεσία Για Την Κατασκευή Δημοτικού Κοιμητηρίου Προανήγγειλε Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Λύση Με Νέα Τοποθεσία Για Την Κατασκευή Δημοτικού Κοιμητηρίου Προανήγγειλε Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις έδωσε μια προεκλογική συγκέντρωση υποψήφιας δημοτικής συμβούλου του Δημάρχου Ηλιούπολης, με τον Γιώργο Χατζηδάκη να προαναγγέλλει εξελίξεις για την υπόθεση του δημοτικού κοιμητηρίου Ηλιούπολης.

Απαντώντας σε ερώτηση που του απευθύνθηκε για το ζήτημα του κοιμητηρίου, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης έδωσε μια σημαντική είδηση, αναφέροντας πως ο Δήμος σε συνεργασία με το κράτος βρίσκονται σε συζητήσεις για τη δημιουργία και χρηματοδότηση νέου δημοτικού κοιμητηρίου σε νέα τοποθεσία, η οποία ωστόσο παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

«Μαζί με τον αντιδήμαρχο Σταύρο Γεωργάκη βρισκόμαστε πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με κρατικούς φορείς για ένα νέο δημοτικό κοιμητήριο για την πόλη μας, δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα δεκαετιών για την πόλη μας» ανέφερε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης.

Το ζήτημα του κοιμητηρίου είναι ένα από τα μεγαλύτερα τοπικά προβλήματα της πόλης, καθώς το υπάρχον έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις δυνατότητες του και υπάρχουν μεγάλες αναμονές στις ταφές. Προς το παρόν, έχει δοθεί μια προσωρινή λύση με την κατασκευή διώροφων σαρκοφάγων, ωστόσο η δημιουργία νέου χώρου είναι επιτακτική. Πριν 2 χρόνια, η δημοτική αρχή είχε προτείνει την κατασκευή διαδημοτικού κοιμητηρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου στην περιοχή του ΚΥΤ Ηλιούπολης, ωστόσο η αντιπολίτευση καταψήφισε τη συγκεκριμένη πρόταση, η οποία μπήκε οριστικά στο «συρτάρι».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Λύση Με Νέα Τοποθεσία Για Την Κατασκευή Δημοτικού Κοιμητηρίου Προανήγγειλε Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης
  1. Ο/Η Γεώργιος Παπαδόπουλος λέει:

    Οριακά προκλητική στάση από τη δημοτική αρχή, προφανώς ο δήμαρχος (και ευτυχώς – το λέω με ειλικρίνεια) δεν έχει χρειαστεί να περιμένει πάνω από εβδομάδα για ταφή συγγενικού προσώπου, ας ρωτήσει όμως κάποιον που το έχει υποστεί. Εξ όσων γνωρίζω, η μόνη δημοσιοποιημένη λύση στο πρόβλημα χωρίς να καταπατάται ο Υμηττός είναι η παρακάτω: https://www.youtube.com/watch?v=Cd4Mi2-Tkkk

    τραγικός

  2. Ο/Η Γιάννης Τσοπόκης λέει:

    9 χρόνια αντιδήμαρχος, 4 χρόνια δήμαρχος δεν είναι αρκετά για να βρεθεί λύση για το νεκροταφείο, αλλά 1 μήνα πριν τις εκλογές βρέθηκε, αλλά δεν το λέμε. Το κρατάμε για έκπληξη.

    Αν είναι δυνατόν, υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ