Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Kατάμεστη Η Πλατεία Φλέμινγκ Στην Προεκλογική Συγκέντρωση Του Δημήτρη Ευαγγέλου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Kατάμεστη Η Πλατεία Φλέμινγκ Στην Προεκλογική Συγκέντρωση Του Δημήτρη Ευαγγέλου (ΦΩΤΟ)

Ασφυκτικά γέμισε η πλατεία Φλέμινγκ στην Ηλιούπολη στην προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Δημήτρης Ευαγγέλου.

Περίπου 850 άτομα έδωσαν δυναμικό «παρών», με τον κ. Ευαγγέλου, να ανεβαίνει στο βήμα και να παρουσιάζει τους βασικούς άξονες των προτάσεων του για την Ηλιούπολη. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», αναφέρθηκε τόσο στην υπάρχουσα κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο όσο και για την ανάγκη «πραγματικής αλλαγής», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Εμείς Θα Περάσουμε Από Την Εναλλαγή Στην Αλλαγή»

Ό υποψήφιος Δήμαρχος ήταν καυστικός για την κατάσταση που επικρατεί στα δημοτικά τεκταινόμενα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Δήμος βρίσκεται σε έναν φαύλο ανακύκλωσης των ίδιων προσώπων, προσώπων που έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποτύχει, σε ένα αλισβερίσι εξουσίας». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «εμείς θα περάσουμε από την εναλλαγή στην πραγματική αλλαγή» δεχόμενος το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

«Μεθοδικότητα Και Επαγγελματισμος»

Όπως έκανε σαφές ο κ. Ευαγγέλου, ο Δήμος χρειάζεται σοβαρούς επαγγελματίες που να ξέρουν να κινούνται βάσει προγραμματισμού και στοχοθεσίας προκειμένου να δίνουν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών. Ως πρώτο μέλημα του προγράμματος, παρουσίασε την βελτίωση της καθαριότητας, πααρουσιάζοντας μια σειρά από προτάσεις, τονίζοντας πως στόχος του είνα «μια περιποιημένη και νοικοκυρεμένη πόλη».

Αλλά και σε άλλους τομείς, όπως η ποιότητα ζωής, το πράσινο, η δημοτική συγκοινωνία η παιδεία και η ψηφιοποίηση του Δήμου, ο κ. Ευαγγέλου παρουσίασε μια σειρά από καινοτόμες προτάσεις, που στόχο έχουν την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

«Η δημαρχία για μενα δεν είναι αυτοσκοπός. Δεν περιμένω την καταξίωση από αυτή, ούτε είναι το επάγγελμά μου. Έχω δουλειά. Έχω ενδιαφέροντα. Έχω διακριθεί στους τομείς που έχω ασχοληθεί» ανέφερε ο κ. Ευαγγέλου στο κλείσιμο της ομιλίας του, καλώντας τους Ηλιουπολίτες να εμπιστευθούν στη διοίκηση του Δήμου ανθρώπους με εμπειρία και γνώση.

Στο δεύτερο σκέλος της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι 70 υποψήφιοι της παράταξης εν μέσω πανηγυρικού κλίματος.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ