Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έξι Μηνες Μετά Την Ήττα, Συνεχίζεται Η Εσωστρέφεια Στην Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”

Στις “καλένδες” έχει παραπεμφθεί το συνέδριο της παράταξης, με την εσωστέφεια να κυριαρχεί στο εσωτερικό της.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έξι Μηνες Μετά Την Ήττα, Συνεχίζεται Η Εσωστρέφεια Στην Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”

Συνεχίζεται η εσωστρέφεια για την πάλαι ποτέ κραταιά δημοτική παράταξη στην Ηλιούπολη, η οποία φαίνεται πως δεν μπορεί να βρει τον βηματισμό της μετά την ήττα-ανατροπή στις εκλογές του Ιουνίου.

Η παράταξη του Βασίλη Βαλασόπουλου, έξι μήνες μετά τις εκλογές που την έστειλαν στην αντιπολίτευση, αδυνατεί να ανακάμψει σε επίπεδο δράσης, καθώς η παρουσία της δημοτικής ομάδας στο δημοτικό συμβούλιο είναι υποτονική, με ελάχιστες δυναμικές παρεμβάσεις, πλην από αυτές του πρώην αντιδημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στην κρίσιμη συνεδρίαση για την ανάδειξη εκπροσώπων του Δήμου στην ΚΕΔΕ, 3 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης στήριξαν τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη, ψηφίζοντας “κόντρα” στην παραταξιακή γραμμή, ενώ έχουν καταγραφεί και απώλειες σε επίπεδο παρουσίας, τόσο με τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Γιαννόπουλο ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα δημοτικό συμβούλιο, όσο και με δημοτικούς συμβούλους που δεν έδωσαν το παρόν στην ψήφιση του προϋπολογισμού.

Το ilioupolinews.gr είχε δημοσιεύσει πριν λίγους μήνες τις προθέσεις της ομάδας των νέων δημοτικών συμβούλων της παράταξης να προωθήσουν την αναδιοργάνωση της, ωστόσο φαίνεται πως οι προσπάθειες έχουν βρει εμπόδια στο εσωτερικό της παράταξης, με τους 35άρηδες να αδυνατούν όχι απλά να επανεκκινήσουν την παράταξη, αλλά να διοργανώσουν και συνέδριο εκλογής νέου επικεφαλής, μετά την παραίτηση του πρώην Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου από το δημοτικό συμβούλιο.

Με δεδομένη τη σημερινή κατάσταση, κρίνεται αμφίβολο εάν η παράταξη θα μπορέσει να ανακάμψει ώστε να συμμετέχει στις εκλογές του 2023.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ