Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Προβλήματα Συνοχής Στην Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”

Εσωστρέφειας συνέχεια για την παράταξη του πρώην Δημάρχου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προβλήματα Συνοχής Στην Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”

Σε μία μακρά περίοδο εσωστρέφειας και διαρκών διαρροών φαίνεται πως έχει μπει η παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης, μετά την εκλογική ηττα παρουσιάζουν προβλήματα συνοχής, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν παρατηρηθεί διαρροές σε ψηφοφορίες στο δημοτικό συμβούλιο, προκαλώντας μάλιστα αρκετές φορές και ενδοπαραταξιακή γκρίνια.

Συγκεκριμένα, στην ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροσώπων του Δήμου στην ΠΕΔΑ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής) ενώ η παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη” διαθέτε 12 παρόντες δημοτικούς συμβούλους, έλαβε μόλις 8 ψήφους, με τις 3 διαρροές να κατευθύνονται προς την παράταξη του Γ. Χατζηδάκη και 1 προς την παράταξη του Γ. Αραμπατζή.

Το γεγονός προκάλεσε αμηχανία στη δημοτική ομάδα, η οποία ψάχνει ακόμα τον βηματισμό της μετά την ήττα της 2ας Ιουνίου 2019 και ενώ δεν έχει ακόμα προκηρυχθεί συνέδριο για την αλλαγή ηγεσίας μετά και την αποχώρηση του Βασίλη Βαλασόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο αντιπολιτευτικός τόνος της μείζονος αντιπολίτευσης είναι ήπιος, με τους Γαβριηλ Αραμπατζή και Πέτρο Μανιάτη να έχουν μέχρι στιγμής ασκήσει την πιο ουσιαστική και σκληρή αντιπολίτευση σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ