ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επικαιρότητα

Καραμπόλες Στα Προγράμματα Των Δημοτικών Γηπέδων Ηλιούπολης – Οι Ευθύνες Του ΠΑΟΔΗΛ

Τεράστιες ευθύνες της διοίκησης του ΠΑΟΔΗΛ, που φαίνεται πως αδυνατεί να διαχειριστεί σωστά τους αθλητικούς χώρους της πόλης.

Δημοσιεύτηκε

στις

Με μία σύντομη και περιεκτική ανακοίνωση το ΔΣ του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΓΣ Ηλιούπολης ανακοίνωσε την κανονική διεξαγωγή προπονήσεων των ακαδημιών του τη Δευτέρα 2/12, παρά την διεξαγωγή παιχνιδιού των παλαιμάχων στο Δ’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της πόλης, έπειτα από διαμαρτυρίες προς τη διοίκηση του ΠΑΟΔΗΛ για τις ημέρες διεξαγωγής προπονήσεων και αγώνων πριν από ένα μήνα, κατάφεραν τελικά να τους παραχωρηθεί το Δ’ δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης, παρά το γεγονός ότι την ίδια ημέρα διεξάγονται στο ίδιο σημείο οι προπονήσεις των ακαδημιών του ποδοσφαιρικού ΓΣΗ, γεγονός που προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια τους ιθύνοντες της ομάδας.

Πέρα από τον ποδοσφαιρικό ΓΣΗ,  προβληματισμός για τις αλληλοεπικαλύψεις στα προγράμματα αγώνων και προπονήσεων στα δημοτικά γήπεδα εκφράζεται και από τους γονείς περίπου 100 παιδιών, γεγονός που προκαλεί έντονες ανησυχίες για απομάκρυνση πολλών νέων από την ομάδα. Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΓΣΗ “Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να παίζουν ποδόσφαιρο οι παλαίμαχοι της πόλης μας αλλά δεν θεωρούμε σωστό να στερήσουμε προπονήσεις 100 παιδιών σε συγκεκριμένες ώρες”.

Το θέμα της έλλειψης οργάνωσης από την μεριά του ΠΑΟΔΗΛ έθιξε και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Πρώτα Η Ηλιούπολη” Θέμης Γιαννόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για ανάγκη σεβασμού προς τους παλαίμαχους, με ανάρτηση του στο Facebook.

Αναμένεται αντίδραση από τον ΠΑΟΔΗΛ, η διοίκηση του οποίου φαίνεται πως αντιμετωπίζει δυσκολίες στην οργάνωση και τη διοίκηση των αθλητικών χώρων της πόλης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σπυριδων

    03/12/2019 at 20:37

    Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις
    Σπυριδων

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ