Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Προ Των Πυλών Εκδήλωση Της Νέας Κεντροδεξιάς Πρωτοβουλίας Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προ Των Πυλών Εκδήλωση Της Νέας Κεντροδεξιάς Πρωτοβουλίας Στην Ηλιούπολη

Σάρκα και οστά φαίνεται πως παίρνει η ιδέα δημιουργίας νέας κεντροδεξιάς παράταξης στην Ηλιούπολη, με τον 38άρη Θανάση Βαμβίνη να έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές με πολίτες και σημαντικά στελέχη από τον χώρο της ΝΔ στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά την ανακοίνωση του αυτοδιοικητικού φόρουμ την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ηλιουπολίτης τομεάρχης μεταφορών της ΝΔ προσανατολίζεται στην διεξαγωγή της πρώτης εκδήλωσης, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη εκδήλωση αναμένεται να δώσουν το παρόν πρωτοκλασσάτα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, ενώ θα είναι ανοικτή σε όλους τους Ηλιουπολίτες, με τον κ. Βαμβίνη να αναμένεται πως θα δώσει το «στίγμα» των προθέσεων του για τις τοπικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ήδη, υπερ των πρωτοβουλιών του κ. Βαμβίνη τάσσεται μια μεγάλη μερίδα των υποστηρικτών της ΝΔ -και όχι μόνο- εντός της Ηλιούπολης, με τις κινήσεις του να έχουν τραβήξει την προσοχή της Πειραιώς, η οποία ωστόσο επικεντρώνεται στις εθνικές εκλογές. Όπως άλλωστε έχει γράψει το ilioupolinews σε προηγούμενο ρεπορτάζ του, εάν το αποφασίσει να συμμετάσχει στις εκλογές, ο κ. Βαμβίνης έχει τον πρώτο λόγο για μια ενδεχόμενη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς είναι ενεργό κομματικό στέλεχος και με σημαντική θέση στο εσωτερικό της παράταξης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ