Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Καταγγελίες Για 3 Επιπλέον Κοπέλες Θύματα – Ζητούν Ασφάλεια

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Καταγγελίες Για 3 Επιπλέον Κοπέλες Θύματα – Ζητούν Ασφάλεια

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της κακοποίησης της νεαρής κοπέλας στην Ηλιούπολη, με τη δικηγόρο της να προβαίνει σε νέες αποκαλύψεις.

Μετά τις χθεσινές καταγγελίες που έκανε η έμπειρη δικηγόρος περί κυκλώματος μαστροπείας, σήμερα δίνει στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες 3 νέες κοπέλες επικοινώνησαν μαζί της, καταγγέλλοντας την κακοποίηση τους και τη σεξουαλική τους εκμετάλλευση. Όπως ισχυρίζεται η δικηγόρος η οποία μίλησε στην εκπομπή «Πρωϊνοί Τύποι» με τον Νίκο Ρογκάκο και τον Δημήτρη Στάθη, οι τρεις κοπέλες είναι τρομοκρατημένες και ζητούν την συνδρομή της δικαιοσύνης και της αστυνομίας για να προστατευτούν.

Σύμφωνα με την κ. Λεγάκη, υπάρχουν πληροφορίες πως μαζί με την 18χρονη στην Ηλιούπολη, έχει απελευθερωθεί και μια δεύτερη κοπέλα, ενώ η νεαρή από την Ηλιούπολη έχει δώσει συνολικά 5 ονόματα, με τις αρχές να βρίσκονται στα ίχνη τους.

Yπενθυμίζεται πως τόσο ο αστυνομικός όσο και ο πατέρας της 18χρονης κρίθηκαν προφυλακιστέοι με στη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ