Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Aραμπατζής: «Άλλα Έλεγε Ο Δήμαρχος Για Τα LED Πριν Λίγα Χρόνια» (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Aραμπατζής: «Άλλα Έλεγε Ο Δήμαρχος Για Τα LED Πριν Λίγα Χρόνια» (VIDEO)

Αιχμές για τη στάση του Δημάρχου στο ζήτημα των LED άφησε ο Γαβριήλ Αραμπατζής, με video που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο εν λόγω video, απεικονίζεται ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης το 2017, όταν βρισκόταν στη θέση του αντιδημάρχου οικονομικών στη διοίκηση Βαλασόπουλου, εκφράζοντας την αντίθεση του στην χρηματοδότηση των LED μέσω εκχώρησης μέρους των ανταποδοτικών τελών του Δήμου, κάτι δηλαδή που προβλέπει η μελέτη που εισηγήθηκε η σημερινή διοίκηση.

Οπως σχολιάζει ο κ. Αραμπατζής στο ilioupolinews, «η μεταστροφή του Δημάρχου γεννά ερωτηματικά», κάτι που σχολιάστηκε και στο δημοτικό συμβούλιο από αρκετούς αιρετούς της αντιπολίτευσης. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης τονίζει πως ο τρόπος χρηματοδότησης που εισηγείται η δημοτική αρχή είναι ο πλέον επωφελής για τον Δήμο.

Ο κ. Αραμπατζής θα «ανοίξει τα χαρτιά του» σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει σήμερα, όπου και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την δική του πρόταση χρηματοδότησης του έργου αναβάθμισης του οδοφωτισμού στην πόλη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςLED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ