Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καταγγελίες Για Κύκλωμα Trafficking & Nαρκωτικών Στην Υπόθεση Της Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καταγγελίες Για Κύκλωμα Trafficking & Nαρκωτικών Στην Υπόθεση Της Ηλιούπολης

Σε αποκαλυπτικές καταγγελίες προχώρησε η συνήγορος της 19χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης από τον πατέρα της και έναν αστυνομικό στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δικηγόρος κ. Λεγάκη σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή «υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Μιλάμε για κύκλωμα. Αυτό το κορίτσι έχει κατονομάσει ό,τι ήξερε. Έκανε ό,τι μπορούσε. Η μητέρα της δεν γνώριζε. Αυτό περιγράφει η κοπέλα». Η δικηγόρος προσέθεσε πως «υπάρχει ένα κύκλωμα που πρέπει να ξηλωθεί», αφήνοντας ξεκάθαρες υπόνοοιες για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης πίσω από την τραγική υπόθεση της νεαρής κοπέλας.

Σοκαριστικές Λεπτομέρειες Για Τον Βασανισμό Της Κοπέλας

Τα όσα μετέφερε η κ. Λεγάκη σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega είναι σοκαριστικά. Σύμφωνα με τη δικηγόρο «ο άνθρωπος αυτός την είχε αιχμάλωτη επί 1,5 μήνα την εξέδιδε χτυπώντας την, προσπαθούσε να της δώσει ναρκωτικά ή της στερούσε την τροφή. Είναι ένα παιδί ακόμα παγωμένο απέναντι σε αυτό που της συνέβη. Η προσέγγιση ήταν μια κανονική προσέγγιση για μια σχέση», ενώ συμπλήρωσε:

«Το κορίτσι ήθελε να φύγει από το σπίτι της και ήταν ευάλωτη. Ένιωσε ασφάλεια επειδή ο άνδρας ήταν αστυνομικός. Αυτός ήλεγχε τις επικοινωνίες της. Είχε έναν έλεγχο. Ο περίγυρος δεν είχε καταλάβει… το κορίτσι φοβόταν πάρα πολύ, την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την μητέρα και τα αδέρφια της»

Πηγές αναφέρουν πως το θύμα έχει αποκαλύψει στην ΕΛ.ΑΣ ονόματα και τηλέφωνα άλλων 3 ανδρών που δρούσαν στο κύκλωμα και για τους οποίους θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες εντοπισμού και σύλληψης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ