Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Οι Ηλιουπολίτισσες Στο Πλευρό Της 19χρονης – «Καμία Άλλη Κακοποίηση, Είμαστε Όλες Μαζί»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Οι Ηλιουπολίτισσες Στο Πλευρό Της 19χρονης – «Καμία Άλλη Κακοποίηση, Είμαστε Όλες Μαζί»

Το δικό τους ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στη 19χρονη κοπέλα που βιάστηκε και κακοποιήθηκε στην Ηλιούπολη στέλνουν «Οι Ηλιουπολίτισσες» με μια μακροσκελή ανακοίνωση τους.

Η μεγαλύτερη ομάδα γυναικών της πόλης, με πάνω απο 8.500 ενεργά μέλη, δηλώνει την αλληλεγγύη της στο θύμα βιασμού και κακοποίησης και δηλώνει έτοιμη να της συμπαρασταθεί έμπρακτα με όποιον τρόπο χρειαστεί. Επιπρόσθετα «Οι Ηλιουπολίτισσες» ζητούν μια σειρά μέτρων σε τοπικό επίπεδο, όπως υποστηρικτικές δομές για θυματα κακοποίησης αλλά και εκτεταμένες δράσεις ενημέρωσης για την πρόληψη του φαινομένου.

«Διεκδικούμε την εκκαθάριση στους κόλπους της αστυνομίας από όλα εκείνα τα παραβατικά μέλη που αντί να βοηθούν τον συνάνθρωπο, απεναντίας εντείνουν το πρόβλημα με τις απαράδεκτες και απάνθρωπες συμπεριφορές τους. Είμαστε σε επικοινωνία με φεμινιστικές συλλογικότητες και ξεκινάμε από Σεπτέμβριο οργανωμένες δράσεις που θα ασχολούνται αποκλειστικά με θέματα, σεξισμού σεξουαλικής βίας/κακοποίησης καθώς και με την έγκυρη ενημέρωση αλλά και συμπαράσταση προς τις αδελφές μας έτσι ώστε να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα», αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Είμαστε ενωμένες και αποφασισμένες να μην επιτρέψουμε καμία άλλη κακοποίηση. Είμαστε όλες μαζί».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ