Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παράταση Έως 16/7 Στη Δωρεάν Ένταξη Παιδιών Σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παράταση Έως 16/7 Στη Δωρεάν Ένταξη Παιδιών Σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Ολιγοήμερη παράταση έδωσε το αρμόδιο υπουργείο στις αιτήσεις για δωρεάν συμμετοχή παιδιών 5-12 ετών στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης σε ΚΔΑΠ, ανά την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα αφορά εργαζόμενους γονείς, αλλά και γονείς που βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας και αφορά την παροχή δωρεάν εκπαιδευτικού voucher, με το οποίο τα παιδιά θα μπορούν καθημερινά να απασχολούνται δημιουργικά και να προετοιμάζονται για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας.

Στην Ηλιούπολη υπάρχει ένα από τα καλύτερα ΚΔΑΠ στην Αθήνα, το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Αινστάιν. Το ΚΔΑΠ Ηλιούπολης «Το Παιδικό Στέκι» διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, άρτιο εξοπλισμό και εξειδικευμένους παιδαγωγούς που εγγυώνται την ασφάλεια, την σωστή προετοιμασία των παιδιών για το σχολείο και κυρίως τη δημιουργική απασχόλησή τους μετά το σχολείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο όπου γονείς μαθητών του ΚΔΑΠ Ηλιούπολης παρουσιάζουν την εμπειρία τους:

YouTube video

Πως Κάνετε Την Αίτηση

Μεγάλη μερίδα των γονέων είναι δικαιούχοι Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, το οποίο χρηματοδοτεί εξ ολοκλήρου τη συμμετοχή του παιδιού σας στο ΚΔΑΠ.  Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, αφού συμπληρώσουν την αίτηση, θα λάβουν ένα voucher το οποίο θα προσκομίσουν στο ΚΔΑΠ και οι υπεύθυνοι θα μεριμνήσουν για όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές οδηγίες, εδώΟι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ