Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Εκτενείς Ασφαλτοστρώσεις Στα Κανάρια Και Την Πλατεία 25ης Μαρτίου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Εκτενείς Ασφαλτοστρώσεις Στα Κανάρια Και Την Πλατεία 25ης Μαρτίου

Μαζικές εργασίες αναβάθμισης του οδοστρώματος πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην Ηλιούπολη και συγκεκριμένα στους κυκλικούς κόμβους στα «Κανάρια» και στην πλατεία 25ης Μαρτίου.

Με την πτώση του ήλιου, τα μηχανήματα έργου έπιασαν δουλειά, αποκλείοντας σταδιακά την κυκλοφορία, ανά ζώνη, περιξ των κυκλικών κόμβων, ξηλώνοντας το παλιό οδόστρωμα και πραγματοποιώντας ασφαλτόστρωση, καθώς τα συγκεκριμένα σημεία ταλαιπωρούνταν από φθαρμένη άσφαλτο εδώ και χρόνια.

Η συγκεκριμένη εποχή είναι η ιδανική για τέτοιου είδους εργασίες, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες συνδράμουν στη βέλτιστη εφαρμογή της πίσσας και της ασφάλτου, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Ηλιούπολη: Εκτενείς Ασφαλτοστρώσεις Στα Κανάρια Και Την Πλατεία 25ης Μαρτίου
  1. Ο/Η Nikos Vroutos λέει:

    Αναρωτιέμαι πόσης προτεραιότητας ήταν οι ασφαλτοστρώσεις στις 2 πλατείες! Καμίας! Κάθε μέρα περνώ από εκεί. Δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. Από έργα βιτρίνας, μπόλικα, στους δεκάδες μικρότερους δρόμους υπάρχει ανάγκη να ξοδεύεται η άσφαλτος. Αλλά εκεί τη βλέπουν μόνο οι γείτονες. Ενώ στις πλατείες…

  2. Ο/Η Δημότης λέει:

    Αυτά καλό είναι να μην γίνονται μόνο προεκλογικά. Επίσης η πόλη χρειάζεται ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συνεχών ασφαλτοστρώσεων έτσι ώστε να καλυφθεί στο σύνολό της -εκτός από τις πλατίες και κεντρικές αρτηρίες- ακόμη και σε μικρούς παράδρομους διότι για πολλές δεκαετίες δεν έχει δοθεί η δέουσα προσοχή. Τα πεζοδρόμια στις περισσότερες περιπτώσεις χρειάζονται ξήλωμα και φτιάξιμο από την αρχή καθώς και η καθαριότητα δε βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Για τον οδοφωτισμό τύπου LED πλέον έχει καταντήσει ένα πικρό ανέκδοτο όπου πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και όλο αλλάζει το κόστος και εξακολουθούν οι δημότες να πληρώνουν τέλη προς το Δήμο χωρίς τις βασικές παροχές που απολαμβάνουν δημότες σε γειτονικούς δήμους. Τέλος η αστυνόμευση κρίνεται ανεπαρκής, ζήτημα σοβαρό για έναν τόσο μεγάλο δήμο και το Τ.Α. του Δήμου πρέπει να ενισχυθεί περεταίρω. Η κριτική είναι καλοπροαίρετη, όποιος και αν κερδίσει τις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου ελπίζω να πατήσει γκάζι γιατί η ανάπτυξη του δήμου τα τελευταία 10 – 15 χρόνια τουλάχιστον προχωράει με βήματα χελώνας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ