Facebook Pixel

Δημοτικα

Εκδήλωση Με Θέμα «Σύγχρονη, Προσβάσιμη και Ενεργειακά Αυτόνομη Πόλη Η Ηλιούπολη του 2030» Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εκδήλωση Με Θέμα «Σύγχρονη, Προσβάσιμη και Ενεργειακά Αυτόνομη Πόλη Η Ηλιούπολη του 2030» Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Ακόμα μια εκδήλωση παρουσίασης θέσεων και προτάσεων για την πόλη πραγματοποιεί η παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» του Στάθη Ψυρρόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στην Ηλιούπολη διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Σύγχρονη, Προσβάσιμη και Ενεργειακά Αυτόνομη Πόλη – Η Ηλιούπολη του 2030», η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 12/7 και ώρα 19:30 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Η εκδήλωση χωρίζεται σε τρεις θεματικές, με επιστήμονες να αναλύουν και να παρουσιάζουν τα δεδομένα για τρεις σημαντικές πτυχές της πόλης. Πιο συγκεκριμένα ο Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κ. Παναγιώτης Παπαντωνίου θα μιλήσει για το ζήτημα της αστικής σήραγγας Ηλιούπολης και για ζητήματα βιώσιμης κινητικότητας, ο καθηγητής του ΕΜΠ κ. Χάρης Δούκας θα πραγματοποιήσει εισήγηση με θέμα «Έξυπνες, βιώσιμες και ανθεκτικές πόλεις», ενώ τέλος, για τις Πρακτικές εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια θα μιλήσουν οι Καλογιαννάκης Μιχάλης και Κωνσταντίνος Κοντονίκας.

Την ημερίδα θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Φωτεινός.

347423451 6208124102569402 7136916357435731356 n Εκδήλωση Με Θέμα «Σύγχρονη, Προσβάσιμη και Ενεργειακά Αυτόνομη Πόλη Η Ηλιούπολη του 2030» Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ