Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μηνυτήρια Αναφορά Κατά Παντός Υπευθύνου Για Την Υπόθεση Του Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μηνυτήρια Αναφορά Κατά Παντός Υπευθύνου Για Την Υπόθεση Του Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου αναμένεται να κατατεθεί εντός των επόμενων ημερών από πολίτες της Επιτροπής Πολιτών για την προστασία του Υμηττού.

Πρόκειται για την ανεξάρτητη πρωτοβουλία πολιτών που έχει προβεί σε κινητοποιήσεις κατά των αυθαιρεσιών στον προφήτη Ηλια Ηλιούπολης και η οποία έχει δώσει δημοσιότητα στο όλο ζήτημα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέλη της εν λόγω επιτροπής αναμένεται να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, φωτογραφίζοντας ωστόσο ως βασικούς υπαίτιους τον πρώην Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου, τον ιερέα του ναού του προφήτη Ηλία και τον Δασάρχη, οι οποίοι σύμφωνα με τους ίδιους «επέδειξαν εγκληματική αμέλεια στο ζήτημα της προστασίας του βουνού».

Στο «Κάδρο Των Ευθυνών» Και Η Σημερινή Διοίκηση

Όπως συναποφάσισαν τα μέλη της επιτροπής πολιτών, και κατόπιν παρότρυνσης των δύο νομικών συμβούλων, στον «χορό» των ευθυνών μπήκε και η σημερινή δημοτική αρχή, καθώς στην μηνυτήρια αναφορά θα περιέχει σαφή αναφορά και για ολιγωρία από μέρους της νέας διοίκησης του Δήμου στη διασφάλιση της νομιμότητας στον προφήτη Ηλία.

Πλέον, τον λόγο έχει ο εισαγγελέας για την πολύκροτη υπόθεση που έχει απασχολήσει την πόλη τους τελευταίους 3 μήνες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ