Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Ο Ηλιουπολίτης Σπύρος Ζαννιάς Επανεξελέγη Στην Ολυμπιακή Επιτροπή Της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ο Ηλιουπολίτης Σπύρος Ζαννιάς Επανεξελέγη Στην Ολυμπιακή Επιτροπή Της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις

Άλλη μια θητεία στην ολυμπιακή επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας τένις θα πραγματοποιήσει ο Ηλιουπολίτης και πρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Σπύρος Ζαννιάς.

Ο Ηλιουπολίτης πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τένις, που βρίσκεται διαρκώς στην εν λόγω επιτροπή από το 1999, σε δηλώσεις του  ευχαρίστησε για την επανεκλογή του, αναφέροντας τα εξής:

«Ευχαριστώ την Διεθνή Οικογένεια του Τένις, για την ιδιαίτερη διαχρονική τιμή στην Οικογένεια του Ελληνικού Τένις και στον Ελληνικό Αθλητισμό. Η Διεθνής αναγνώριση έρχεται με προσπάθεια, διαρκή αγώνα και αποτελέσματα στη διάδοση, στον εκ λαϊκισμό του Αθλήματος και από τις Διεθνείς βραβεύσεις. Ευχαριστώ τα Σωματεία-Μέλη, τις Ενώσεις και τους Αθλητές/τριες και τις Οικογένειές τους, για τη συμμετοχή τους στη παραγωγική διαδικασία της Ομοσπονδίας. Τέλος ευχαριστώ τον Στέφανο και τη Μαρία & τα νεότερα παιδιά, που με τις δικές τους νίκες, σηματοδοτούν υγεία και Πρότυπα στη Νεολαία μας. Είμαι βέβαιος ότι, η Ελληνική Σημαία θα κυματίσει στο Τόκιο»

Ο κ. Ζαννιάς κατέλαβε την τελευταία θέση στην 15μελή επιτροπή που απαρτίζεται από στελέχη των ομοσπονδιών τένις από όλο τον πλανήτη, ενώ έχει μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία στην Εθνική ομοσπονδία, της οποίας κρατά το τιμόνι επί

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ