Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Μάχη «Χαρακωμάτων» Μεταξύ Οδοντιάτρων Σε Παράταξη Της Αντιπολίτευσης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μάχη «Χαρακωμάτων» Μεταξύ Οδοντιάτρων Σε Παράταξη Της Αντιπολίτευσης

Πριν καλά-καλά κλείσουν οι υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, φαίνεται πως βγήκαν τα «μαχαίρια» σε παράταξη της αντιπολίτευσης με ένα «ΠΟΥΛέν» που σύντομα θα ανακοινωθεί ως «μεταγραφή αεροδρομίου», να βάζει αυστηρά προαπαιτούμενα προκειμένου να συμπράξει με τη συγκεκριμένη παράταξη.

Ένα από αυτα τα προαπαιτούμενα το είχαμε γράψει εδώ, ωστόσο φαίνεται πως η «λίστα επιθυμιών» του υποψηφίου και πρώην αντιδημάρχου είναι μακρά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο υποψήφιος -πρώην αντιδήμαρχος- σε περίπτωση νίκης της παράταξης, θέλει να «τελειώσει» από οποιαδήποτε μελλοντική νομή θέσεων έναν συνυποψήφιο και συνάδελφο του, οδοντίατρο στο επάγγελμα, ασκώντας μάλιστα σκληρό «βέτο». Η «κόντρα» των δύο κρατά εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που ο πρώην αντιδήμαρχος βρισκόταν στην αντιπολίτευση και ασκούσε σφοδρή κριτική κατά της παράταξης που θα συνεργαστεί σε αυτές τις εκλογές.

Μένει να δούμε εάν οι επιθυμίες του πρώην αντιδημάρχου θα ικανοποιηθούν.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ