Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Ηλιούπολη: Εξελίξεις Της Τελευταίας Στιγμής Πριν Το Κλείσιμο Των Ψηφοδελτίων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Εξελίξεις Της Τελευταίας Στιγμής Πριν Το Κλείσιμο Των Ψηφοδελτίων

Λίγες ημέρες πριν την οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων φαίνεται πως ο Άγιος Φανούριος «φανέρωσε» σε αρκετούς υποψηφίους δημάρχους από κάτι, άλλοτε μικρό, άλλοτε μεγάλο.

Στον Δήμαρχο, φανερώθηκε ένα «θεόσταλτο» δώρο, μια πληροφορία και στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν άρδην το προεκλογικό σκηνικό σε επίπεδο αντιπολίτευσης, εάν επιλέξει να τα αξιοποιήσει. Στους Τάσο Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζή «φανερώθηκε» συνάντηση λίγες ώρες πριν το κλείσιμο των υποψηφιοτήτων. Περισσότερα σε ρεπορτάζ εντός της εβδομάδας…

Στον Δημήτρη Ευαγγέλου φανέρωσε δύο σημαντικά ραντεβού. Το ένα εκτός Ηλιούπολης και συγκεκριμένα στην Πειραιώς και το δεύτερο «εντός των τειχών», τα οποία -σύμφωνα με τις πληροφορίες- απέδωσαν καρπούς.

Το καλύτερο, πάντα για το τέλος:

Οι νέοι συνεργάτες νεαρού υποψηφίου Δημάρχου, με τους οποίους μέχρι πρότινος δεν είχε βέβαια και τις καλύτερες των σχέσεων, φαίνεται πως έθεσαν ως προαπαιτούμενο της συνεργασίας εκλογικό κέντρο στην Αγία Μαρίνα. Μαζί με τον Άγιο Φανούριο έβαλε το χεράκι του και τοπικός «παράγοντας» που μέσα σε 3 μήνες έχει αλλάξει 3 παρατάξεις, με την πρώτη πρρρροσπάθεια να μην καρποφορεί, αλλά όπως φαίνεται η επιμονή φαίνεται πως έφερε αποτέλεσμα. Έτσι, οι υποψήφιοι δήμαρχοι στην πλατεία Ανεξαρτησίας ενδεχομένως να είναι 4 από Σεπτέμβρη, όπως όλα δείχνουν.

Όσο για την «κωλοτούμπα» που είχαμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, επιβεβαιώνεται και έως τις 30 Αυγούστου θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ