Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ψυρρόπουλος: «Θα Είμαστε Η Πιο Διαφανής Δημοτική Αρχή Που Πέρασε Ποτέ Από Την Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ψυρρόπουλος: «Θα Είμαστε Η Πιο Διαφανής Δημοτική Αρχή Που Πέρασε Ποτέ Από Την Ηλιούπολη»

Μια ανακοίνωση η οποία τονίζει το δημοκρατικό φρόνημα της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» δημοσίευσε στα social media ο επικεφαλής της παράταξης Στάθης Ψυρρόπουλος.

Ο κ. Ψυρρόπουλος, εκφράζει τη βεβαιότητα πως θα κερδίσει τη μάχη των εκλογών, τονίζοντας πως η διοίκησή του θα είναι «η πιο διαφανής δημοτική αρχή που θα έχει περάσει ποτέ από τη Ηλιούπολη», απαντώντας σε φήμες που κυκλοφορούν για τον συνδυασμό του.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ψυρρόπουλος αναφέρει:

Αποφασίσαμε ως Παράταξη, αλλά κι εγώ προσωπικά, να μην απαντάμε σε προπαγανδιστικά και καθοδηγούμενα σχόλια που κρύβουν υπόγεια συμφέροντα και να κοιτάζουμε μόνο μπροστά. Και γι’ αυτό είμαστε μπροστά!

Υπάρχουν όμως κάποιες κόκκινες γραμμές που έχουμε θέσει και δεν μπορούμε παρά να απορούμε με το μέγεθος της απαξίωσης της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των υπόγειων διεργασιών. Θα μπορούσε κάποιος να αμφισβητήσει τα υψηλά δημοκρατικά φρονήματα που φέρει μία από τις ιστορικότερες παρατάξεις της πόλης μας όπως είναι ο συνδυασμός “Πρώτα η Ηλιούπολη”;

Ιστορικά στελέχη, αγώνες και μαρτυρίες ενάντια στην Χρυσή Αυγή στο δικαστήριο από τον προηγούμενο δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο ο οποιος υπήρξε ο πρώτος δήμαρχος που επισκέφτηκε το «Συνεργείο», άνθρωποι σημαντικοί με δημοκρατικό αποτύπωμα όπως είναι ο Γρηγόρης Λαμπράκης που βρίσκεται εδώ και χρόνια δίπλα μας και μας τιμά με την παρουσία του.

Να μιλήσουμε για προτάσεις μας όπως η ονοματοδοσία αίθουσας του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης με το ονοματεπώνυμο-σύμβολο “Μανώλης Γλέζος” ενάντια στο φασισμό;

Απαντώ προσωπικά σε όλους όσοι είχαν την πρόθεση να αμαυρώσουν δόλια την παράταξη με μεθοδευμένες ενέργειες και βρίσκονται μόνιμα σε επιφυλακή (και θα βρίσκονται βέβαια μέχρι τις εκλογές σε εντεταλμένη υπηρεσία), να αναζητήσουν τον φασισμό μέσα τους, όταν προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να στηρίξουν το υπάρχον σύστημα, παραπλανώντας τους πολίτες με ψευδείς ισχυρισμούς που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Είμαστε ανοιχτοί στην Αλήθεια.
Τη διεκδικούμε υπέρ των δημοτών.
Γι’ αυτό και θα είμαστε η πιο διαφανής δημοτική αρχή που θα έχει περάσει ποτέ!

Ο κ. Ψυρρόπουλος, με αυτή του την ανακοίνωση φαίνεται πως προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την υποψηφιότητα πρώην υποψήφιας της Χρυσής Αυγής στο ψηφοδέλτιό του, η οποία αποσύρθηκε άρον-άρον.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ψυρρόπουλος: «Θα Είμαστε Η Πιο Διαφανής Δημοτική Αρχή Που Πέρασε Ποτέ Από Την Ηλιούπολη»
  1. Ο/Η τσίρος; λέει:

    Πριν τις εκλογές όλοι είναι διάφανοι και κρυστάλλινοι. Μετά όμως?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ