Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Ηλιούπολη: Στα Σκαριά Ιστορική «Κωλοτούμπα» Ενόψει Δημοτικών Εκλογών

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Στα Σκαριά Ιστορική «Κωλοτούμπα» Ενόψει Δημοτικών Εκλογών

Η κυβίστηση είναι ένα άθλημα στο οποίο αρέσκονται αρκετοί πολιτικοί στην κεντρική πολιτική σκηνή, με το «φαινόμενο» να έχει εξαπλωθεί και στην αυτοδιοίκηση.

Το «ραντάρ» του ilioupolinews έχει καταγράψει τις τελευταίες εβδομάδες μια προσέγγιση μεταξύ δημοτικού συμβούλου που μέχρι πρότινος ήταν στενός συνεργάτης του Δημάρχου, με επικεφαλής δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης, προκειμένου να έρθει το πολυπόθητο «deal» ενόψει δημοτικών εκλογών. Και αυτό δεν είναι καθόλου κακό, άλλωστε Δημοκρατία έχουμε.

Το κακό είναι πως ο συγκεκριμένος αιρετός και ο συνδυασμός στον οποίο ανήκει, ήταν μέχρι πρότινος σφοδροί πολιτικοί αντίπαλοι με τη συγκεκριμένη παράταξη, ανταλλάσοντας βαριές κατηγορίες τα 10 τελευταία χρόνια. Επίσης, αρκετοί φίλοι και υποστηρικτές του υποψηφίου Δημάρχου βγάζουν «σπυριά» στο άκουσμα του ονόματος της συγκεκριμένης «μεταγραφής», έχοντας μάλιστα δημοσιεύσει ουκ ολίγες φορές στα social media άκρως επικριτικά σχόλια και δημοσιεύματα για τον ίδιο, τα οποία αρχίζουν σιγά-σιγά και «εξαφανίζονται» ως δια μαγείας. Οργανωμένα πράγματα…

Όπως φαίνεται το «νέο» που είναι κεντρικό σύνθημα της συγκεκριμένης παράταξης, δεν είναι και τόσο «νέο» τελικά.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ