Facebook Pixel

Αθλητικα

Δύο Σημαντικές Ενισχύσεις & Μία Ανανέωση Για Την Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δύο Σημαντικές Ενισχύσεις & Μία Ανανέωση Για Την Ηλιούπολη

Συνεχίζει κανονικά τον προγραμματισμό της ενόψει της νέας σεζόν στη Superleague 2 η Ηλιούπολη, έχοντας ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ, η ομάδα της πόλης μας ανακοίνωσε δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Πρόκειται για τους Faustino Dettler και Bogdan Mandic, οι οποίοι έχουν ενταχθεί στην προετοιμασία, αφού υπέγραψαν τα συμβόλαια τους. Παράλληλα ανακοίνωσε και την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού Γκανέζου Emmanuel Addo, ο οποίος στην περυσινή σεζόν είχε εντυπωσιάσει, πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 9 εμφανίσεις.

Οι Δύο Μεταγραφές

O Faustino Dettler ήρθε στην Ηλιούπολη για να ενισχύσει την αριστερή πτέρυγα. Ο Αργεντινός ακραίος αμυντικός, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνιζόταν στον O.Φ Ιεράπετρας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Χαρακτηριστικό είναι πως σε συνολικά 37 εμφανίσεις σημείωσε 7 ασίστ και ένα γκολ, αποτελώντας αναντικατάστατο μέλος της βασικής 11άδας. Ο Dettler, πριν έλθει στην Ελλάδα ξεκίνησε την καριέρα του από την 1η κατηγορία Αργεντινής και συγκεκριμένα από την Patronato.

Ο γεννημένος το 1998 Bogdan Mandic προέρχεται από την Σερβική Prva Liga και συγκεκριμένα από τη Ραντ Βελιγραδίου, όπου σε συνολικά 50 συμμετοχές είχε σημειώσει 17 γκολ. Στη Σερβία είχε επίσης αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Ίσκρα και η Τίτογκραντ, ενώ κατά τον ερχομό του στην Ελλάδα αγωνίστηκε για μισή σεζόν στην Προοδευτική, πετυχαίνοντας 4 γκολ. O υψηλόσωμος στράικερ αποτελεί μια σημαντική ενίσχηση στην γραμμή κρούσης της Ηλιούπολης, η οποία φέτος έχει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ