Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Κυβερνητική «Κατσάδα» Σε Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κυβερνητική «Κατσάδα» Σε Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης

Μια αμήχανη σκηνή εκτυλίχθηκε χθες έξω από τον Ι.Ν Κοίμησης της Θεοτόκου στην Ηλιούπολη, μετά το πέρας της λειτουργίας για την υποδοχή των Αχράντων Παθών του Ιησού στην πόλη μας.

Κατά την έξοδο του από την εκκλησία, ο κ. Αραμπατζής επιδώθηκε στο αγαπημένο του σπορ που δεν είναι άλλο από τις δημόσιες σχέσεις και τις χαιρετούρες. Ωστόσο, ένας διάλογος δεν πήγε και πολύ καλά, με τον επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» να έρχεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης αυτοδιοίκησης του κόμματος Διονύσης Χατζηδάκης επέπληξε έντονα τον κ. Αραμπατζή και του μίλησε με εξαιρετικά επικριτικό ύφος μπροστά σε αρκετούς αιρετούς και πολίτες, ζητώντας του τον λόγο για τον οποίο αρνήθηκε να συμμετάσχει στη συζήτηση που διοργάνωσε το κόμμα για τα δημοτικά τεκταινόμενα. «Σε κάλεσε το κόμμα σε διάλογο και εσύ μας έγραψες στα παλιά του τα παπουτσια;» ρώτησε φωναχτά ο Βουλευτής τον κ. Αραμπατζή, ο οποίος προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα απαντώντας πως την ημέρα της συγκέντρωσης πήγε στην εκκλησία σαν «καλός χριστιανός ορθόδοξος», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Δηλαδή εμείς δεν είμαστε καλοί Χριστιανοί που πήγαμε;» απάντησε ο κ. Χατζηδάκης προκαλώντας τα γέλια των παρευρισκομενων. Μάλιστα, ο βουλευτής απάντησε: «Τότε είχες επικαλεσθεί προσωπικούς λόγους, τώρα πηγες στην εκκλησία;».

Όπως όλα δείχνουν, ο κ. Αραμπατζής έχει αποκοπεί εντελώς από το κυβερνόν κόμμα, μετά και την δημόσια δήλωσή του πως δεν θέλει τη στήριξη της ΝΔ και την επιλογή του να πάρει το χρίσμα των Πρασίνων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κυβερνητική «Κατσάδα» Σε Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης
  1. Ο/Η τσίρος; λέει:

    Τυχοδιώκτες της πολιτικής. Μήπως όμως τους αξίζουμε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ