Facebook Pixel

Δημοτικα

Αραμπατζής: «Δεν Ενδιαφέρομαι Για Χρίσματα & Κομματικά Οφίκια Από Την Νέα Δημοκρατία»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αραμπατζής: «Δεν Ενδιαφέρομαι Για Χρίσματα & Κομματικά Οφίκια Από Την Νέα Δημοκρατία»

Απάντηση σε όσα διαδραματίστηκαν στη χθεσινή συνάντηση της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ δίνει ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Η Πόλη Που Θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζής, μέσω του τοπικού website το οποίο διατηρεί.

Σε δημοσιεύμα που αναρτήθηκε σε site δικής του ιδιοκτησίας, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «ο Γαβριήλ Αραμπατζής απέδειξε εμπράκτως πως δεν τον ενδιαφέρουν τα κομματικά χρίσματα και τα «οφίκια», ενώ το ίδιο άρθρο αναφέρει πως ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» βγήκε κερδισμένος από την αποχή του από τη χθεσινή συνάντηση των «γαλάζιων» στελεχών.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα εξαπολύεται επίθεση προς την Νέα Δημοκρατία και την τοπική οργάνωση, καθώς αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «η συνάντηση έγινε για μικροκομματικές σκοπιμότητες με απώτερο σκοπό τη διατήρηση της «καρέκλας», απαξιώνοντας με αυτό τον τρόπο πλήρως τις εσωτερικές διαδικασίες του κυβερνώντος κόμματος στην πόλη.

Όπως όλα δείχνουν ο κ. Αραμπατζής θα συμμετάσχει στις εκλογές ανεξάρτητος, αφού δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το κυβερνών κόμμα.

image Αραμπατζής: «Δεν Ενδιαφέρομαι Για Χρίσματα & Κομματικά Οφίκια Από Την Νέα Δημοκρατία»
Απόσπασμα από το άρθρο που δημοσιεύθηκε στο site που ανήκει στον κ. Αραμπατζή

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ