Facebook Pixel

Δημοτικα

Ο Ηλιουπολίτης Γιάννης Βήκας Αναπληρωτής Τομεάρχης Στον Τομέα Δικαιωμάτων Του ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ο Ηλιουπολίτης Γιάννης Βήκας Αναπληρωτής Τομεάρχης Στον Τομέα Δικαιωμάτων Του ΠΑΣΟΚ

Έναν ακόμα νέο Ηλιουπολίτη επέλεξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης να συνδράμει με τις γνώσεις του στον τομέα δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ.

Πρόκειται για τον 30άρη Γιάννη Βήκα, ο οποίος ανακοινώθηκε ως αναπληρωτής τομεάρχης στον τομέα δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να αναγνωρίζει την πλούσια δράση και την βαθιά γνώση του κ. Βήκα στο συγκεκριμένο πεδίο.

Ο Γιάννης Βήκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη και τελείωσε το 4ο Λύκειο της πόλης. Σπούδασε Επικοινωνία & Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό και απέκτησε το Μεταπτυχιακό του στην Επικοινωνία & Ρητορική των Μέσων από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Επικοινωνίας στο χώρο του εμπορίου, αλλά και ως δημοσιογράφος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα επέστρεψε από το Ηνωμένο Βασίλειο όπου και εργάστηκε σε start-up επιχείρηση ως Σύμβουλος Επικοινωνίας και Στρατηγικής, αλλά ασχολήθηκε και με το χώρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αναλαμβάνοντας εθελοντικά Υπεύθυνος Επικοινωνίας σε ΜΚΟ, η οποία ασχολείται με τις εθνικές, εθνοτικές και θρησκευτικές μειονότητες του Λονδίνου. Πέραν της επαγγελματικής του δραστηριότητας, εκπροσωπεί το ΛΟΑΤΚΙ Δίκτυο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην Ελλάδα και είναι ο αρμόδιος για τις ΛΟΑΤΚΙ διεκδικήσεις στο Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ