Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καταγγελίες Για Παράνομη Τοποθέτηση Επιγραφής Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καταγγελίες Για Παράνομη Τοποθέτηση Επιγραφής Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης

Θεσμικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τοποθέτηση νέας επιγραφής στο δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης, με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο να κάνει λόγο για «παράνομη τοποθέτηση».

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το μεσημέρι της Πέμπτης 29/12, συνεργείο φαίνεται πως τοποθέτησε νέα επιγραφή στο δημοτικό κολυμβητήριο, με τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο να κάνει λόγο για «παράνομη και καταχρηστική κίνηση που δεν φέρει την εντολή της τεχνικής υπηρεσίας και χωρίς να έχει καθαρογραφεί η σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου».

«Η αυθαίρετη τοποθέτηση από συνεργείο εταιρίας χωρίς τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα, την σχετική εντολή τοποθέτησης και ανάθεσης αναδεικνύει την μέχρι τώρα συνήθη πρακτική της απερχόμενης δημοτικής αρχής που συνοψίζεται στο «αποφασίζω και διατάζω» χωρίς να υπολογίζει τα εύλογα δικαιώματα που προκύπτουν από αποφάσεις αυθαίρετες του δημοτικού συμβουλίου στις οποίες θα ασκηθεί ένσταση από τη νέα δημοτική αρχή, αλλά και στην τήρηση των νόμιμων διαδικασιών για να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν κυρώσεις και συνέπειες», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ψυρρόπουλος.

Μάλιστα, ο νέος Δήμαρχος που αναλαμβάνει χρέη από 2/1/2024, αμφισβητεί δημόσια τη διαδικασία ονοματοδοσίας που ακολουθήθηκε, χαρακτηρίζοντας την ως «παράνομη», ενώ παράλληλα δεσμεύεται για αποκατάσταση της νομιμότητας μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καταγγελίες Για Παράνομη Τοποθέτηση Επιγραφής Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης
  1. Ο/Η ts λέει:

    Με όλους εσάς έχουμε χάσει τη μπάλα. Δεν ξέρουμε που είναι η αλήθεια, που είναι το ψέμα, ποιος είναι νόμιμος, ποιος είναι ο παράνομος. Τόσες καταγγελίες και αντί να πάτε σε έναν εισαγγελέα, κάθεστε και ανεβάζετε post στα social media.
    Γιατί δεν πάτε οι μεν και οι δε στον εισαγγελέα να καταθέσετε τις καταγγελίες σας? Η απάντηση μάλλον είναι προφανής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ