Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Παραδόθηκε Η Νέα Παιδική Χαρά Στην Οδό Εθνάρχου Μακαρίου

Το τελευταίο έργο της διοίκησης Χατζηδάκη, παραδόθηκε στους πολίτες.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Παραδόθηκε Η Νέα Παιδική Χαρά Στην Οδό Εθνάρχου Μακαρίου

Στους πολίτες παραδόθηκε η νέα, ανακαινισμένη παιδική χαρά της οδού Eθνάρχου Μακαρίου, η οποία ανακατασκευάστηκε με βάση τα τελευταία ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.

Στην παιδική χαρά πραγματοποιήθηκε πληθώρα παρεμβάσεων, όπως τοποθέτηση νέου δαπέδου ασφαλείας, νέες κούνιες με καθίσματα, τσουλήθρες, νέα παιχνίδια, σύγχρονα και πρωτότυπα όργανα, νέα παγκάκια, πέργκολες. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» το οποίο θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια.

Πρόκειται για ακόμα μία από τις 23 συνολικά παιδικές χαρές που έχουν ανακαινιστεί επί Δημαρχίας του κ. Χατζηδάκη, ο οποίος παρέδωσε το τελευταίο έργο της θητείας του στους πολίτες της Ηλιούπολης. «Μετά από πολλά χρόνια απουσίας παρεμβάσεων σε παιδικές χαρές στο Δήμο μας, προχωρήσαμε στη δημιουργία νέων και ασφαλών χώρων παιχνιδιού στο σύνολο του Δήμου μας, σεβόμενοι τις ανάγκες των παιδιών και των γονέων τους, προκειμένου να παίζουν τα παιδιά μας σε ένα φιλόξενο, όμορφο και ασφαλές περιβάλλον», δηλώνει ο απερχόμενος Δήμαρχος.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Ηλιούπολη: Παραδόθηκε Η Νέα Παιδική Χαρά Στην Οδό Εθνάρχου Μακαρίου
  1. Ο/Η Φανης λέει:

    Εσείς που δημοσιεύσατε το άρθρο, σας προσκαλώ – “προκαλώ” να έρθετε σήμερα 02/01/2024 να παίξουμε στην παιδική χαρά που παραδόθηκε κατά τα λεγόμενά σας. Χρονιά αλλάξαμε.. μυαλά πότε??!!

  2. Ο/Η Γιώργος Σωτηρίου λέει:

    Ψευτες που αναμασανε τα ψεμματα αλλων ψευτων!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ