Facebook Pixel

Δημοτικα

Ανέλαβε Καθήκοντα Ο Νέος Δήμαρχος Ηλιούπολης – Το Μήνυμά Του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ανέλαβε Καθήκοντα Ο Νέος Δήμαρχος Ηλιούπολης – Το Μήνυμά Του

Kαι επίσημα ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος, μετά την εκλογή του στις εκλογές της 15 Οκτωβρίου.

Ο κ. Ψυρρόπουλος βρέθηκε από νωρίς στο γραφείο του στο Δημαρχείο, δίνοντας το δικό του μήνυμα στους Ηλιουπολίτες με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του: «Δηλώνω έτοιμος να αναλάβω τη μεγάλη ευθύνη της διοίκησης της πόλης μαζί με τους συνεργάτες μου, με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών», αναφέρει ο νέος Δήμαρχος, τονίζοντας παράλληλα πως «ΕΣΕΙΣ μας εμπιστευτήκατε, εμείς θα δώσουμε πραγματικό αγώνα για τη μεγάλη αλλαγή».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ανέλαβε Καθήκοντα Ο Νέος Δήμαρχος Ηλιούπολης – Το Μήνυμά Του
  1. Ο/Η Δημότης λέει:

    Καλή και ευλογημένη Χρονιά εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους με υγεία, ειρήνη, ευτυχία, ευημερία και καλή αρχή στα καθήκοντα του νέου Δημάρχου. Δεκάδες εκκρεμότητες που πρέπει να επιλυθούν όμως θεωρώ ότι με στοχοπροσήλωση και σκληρή δουλειά μπορούν όλα τα ζητήματα να αντιμετωπιστούν. Ας είναι το 2024 η χρονιά που επιτέλους ο Δήμος μας θα αρχίζει να ανακάμπτει έπειτα από πολλά χρόνια στασιμότητας και αδράνειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ