Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέο Τροχαίο Στη Συμβολή Των Οδών Ηρ. Πολυτεχνείου & Πεντάρη Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέο Τροχαίο Στη Συμβολή Των Οδών Ηρ. Πολυτεχνείου & Πεντάρη Στην Ηλιούπολη

Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Πεντάρη στην Ηλιούπολη, με δύο οχήματα να συγκρούονται πλαγιωμετωπικά.

Για ακόμα μια φορά, όχημα που κινούνταν επί της Ηρώων Πολυτεχνείου με κατεύθυνση προς την κεντρική πλατεία παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη της ευθείας πορείας, μην ακολουθώντας την υποχρεωτική πορεία προς τα δεξία για το δεξί ρεύμα κυκλοφορίας, και συγκρούστηκε με ΙΧ που κατέβαινε την Πεντάρη, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης υλικές ζημιές.

Πρόκειται για το πιο επικίνδυνο σημείο της πόλης, όπου τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί δεκάδες τροχαία ατυχήματα και το οποίο έχει απασχολήσει τόσο τους κατοίκους όσο και το δημοτικό συμβούλιο. Ο νέος Δήμαρχος, Στάθης Ψυρρόπουλος, ήδη πριν αναλάβει τα καθήκοντά του έστειλε επιστολή στον αρμόδιο Υπουργό ζητώντας βοήθεια για την επίλυση του προβλήματος, ενώ ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Χατζηδάκης είχε δώσει στη δημοσιότητα έγγραφα με τα οποία είχε απευθύνει έκκληση προς τους αρμόδιους φορείς, χωρίς ωστόσο να βρεθεί οριστική λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επίκειται η ανάθεση ειδικής κυκλοφοριακής μελέτης για το συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να μειωθούν τα τροχαία.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ