Facebook Pixel

Τοπικα

Ονομάζεται «Θεόδωρος Γεωργάκης» Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης

Προς τιμή του δημάρχου που το εμπνεύστηκε και το δημιούργησε.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ονομάζεται «Θεόδωρος Γεωργάκης» Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης

To όνομα του μακροβιότερου Δημάρχου στην ιστορία της Ηλιούπολης θα δοθεί στο δημοτικό κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Έτσι, το δημοτικό κολυμβητήριο θα ονομάζεται «Θεόδωρος Γεωργάκης» ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Δήμαρχο που το εμπνεύστηκε και το δημιούργησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Το δημοτικό συμβούλιο, μετά από εισήγηση της απερχόμενης δημοτικής αρχής έκανε ομόφωνα δεκτή την πρόταση ονοματοδοσίας, με τον κ. Γεωργάκη να δηλώνει στο ilioupolinews:

Eίμαι συγκινημένος και ευγνώμων για την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Είναι για εμένα τεράστια τιμή, γιατί θα συνδεθεί το όνομά μου με ένα έργο που αφορά στους νέους και στον αθλητισμό. Πριν αποφασίσουμε να γίνει εκεί το κολυμβητήριο, ήταν ένα σημείο παραβατικότητας. Είχαμε την τόλμη να το αλλάξουμε και να χτίσουμε ένα κόσμημα για την πόλη, με ολυμπιακές προδιαγραφές, για να αθλούνται οι πολίτες και κυρίως η νεολαία της πόλης μας. Η νίκη, τότε, ήταν διπλή, γιατί σώσαμε και ένα οικόπεδο από τους διεκδικητές της δημοτικής περιουσίας. Ξανά, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!

Ο κ. Γεωργάκης έχει συνδέσει το όνομά του με τα μεγαλύτερα έργα υποδομής της Ηλιούπολης, αφήνοντας ισχυρή παρακαταθήκη για τους διαδόχους του, και μένοντας στη μνήμη της πόλης ως ο «Δήμαρχος των μεγάλων έργων» για την πόλη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ