Facebook Pixel

Δημοτικα

Εγκρίθηκαν Προϋπολογισμός & Τεχνικό Πρόγραμμα Για Το 2024 Στον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εγκρίθηκαν Προϋπολογισμός & Τεχνικό Πρόγραμμα Για Το 2024 Στον Δήμο Ηλιούπολης

Mε πλειοψηφία εγκρίθηκαν ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ηλιούπολης για το έτος 2024.

Στην ειδική συνεδρίαση που διεξήχθη στις 21/12/2023, το σώμα ενέκρινε τα προσχέδια που κατέθεσε η παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» ως νέα δημοτική αρχή, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα στις 2/1/2024. Ο προϋπολογισμός και τεχνικό πρόγραμμα περιείχαν τις απολύτως απαραίτητες προβλέψεις για τις ανελαστικές δαπάνες του Δήμου, καθώς η παράταξη του κ. Ψυρρόπουλου δεν έχει αναλάβει ακόμα τη διοίκηση και έτσι δεν μπορούσε να εισηγηθεί προϋπολογισμό. Η παράταξη του νεοεκλεγέντα Δημάρχου, μετά από συνεννόηση με τις υπηρεσίες, ζήτησε να κατατεθεί προϋπολογισμός με τα απολύτως αναγκαία έξοδα και έσοδα, με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. να δεσμεύεται πως η πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού θα δώσει το πολιτικό στίγμα της νέας διοίκησης.

Από την ονομαστική ψηφοφορία δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Καλούδη να «σπάει» την «γραμμή» της παράταξης του Δημάρχου, ψηφίζοντας «υπερ» αντί «λευκού». Παρόμοια στάση κράτησε και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Χωματά.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ