Facebook Pixel

Αθλητικα

«Βλέπει» Γιάννου Η Ηλιούπολη Για Τη Γραμμή Κρούσης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Βλέπει» Γιάννου Η Ηλιούπολη Για Τη Γραμμή Κρούσης

Τον έμπειρο επιθετικό Αποστόλη Γιάννου φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο η ΠΑΕ Ηλιούπολη για την επικείμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 33χρονος στράικερ φαίνεται πως είναι ψηλά στη λίστα του Σούλη Παπαδόπουλου για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας, με τον ελληνοαυστραλό να έχει μεγάλη εμπειρία από μεγάλες κατηγορίες. Παράλληλα, φαίνεται πως θα υπάρξει λύση συνεργασίας με τον επιθετικό Μιχάλη Μπαστακό, ο οποίος παρέμεινε στην ομάδα για 1,5 χρόνο, σκοράροντας συνολικά 10 γκολ με την ομάδα του «Ήλιου».

Ο Γιάννου έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Καβάλα, ο ΠΑΟΚ, ο Πλατανιάς, ο Πανιώνιος, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΟΦΗ, έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από 30 γκολ στη Superleague 1, ενώ έχει και μία συμμετοχή με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου το 2015.

Το 2016 αποφάσισε να ενταχθεί στην εθνική ομάδα της Αυστραλίας, με την οποία κατέγραψε συνολικά 12 συμμετοχές. Την περασμένη σεζόν, ο έμπειρος επιθετικός αγωνίστηκε στην Αυστραλιανή Μακάρθρουρ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ