Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καταγγελίες Κατοίκων Για Οχλαγωγία Στο Πάρκο Χαλικάκι Σε Ώρες Κοινής Ησυχίας

Tι καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής στο ilioupolinews.gr

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καταγγελίες Κατοίκων Για Οχλαγωγία Στο Πάρκο Χαλικάκι Σε Ώρες Κοινής Ησυχίας

Συνεχίζονται οι δημόσιες καταγγελίες κατοίκων και δημοτών της Ηλιούπολης για οχλαγωγίες σε πάρκα και ανοικτούς χώρους κατά τη διάρκεια των ωρών κοινής ησυχίας.

Αυτή τη φορά, μετά το Πάρκο Ναυαρίνου και το Πάρκο Καλαβρύτων σειρά είχε το «Χαλικάκι», οι περίοικοι του οποίου είναι ανάστατοι από την οχλαγωγία νεαρών ατόμων κατά τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Όπως καταγγέλλει στο ilioupolinews.gr η κ. Μαίρη Ξουραφά, εδώ και αρκετό καιρό ομάδες νεαρών ατόμων συγκεντρώνονται στο πάρκο «Χαλικάκι», με δυνατή μουσική, φωνές και «κόντρες» με μηχανές, προκαλώντας όχληση στους κατοίκους της περιοχής.

«Χθες ήταν το αποκορύφωμα», καταγγέλει η κ. Ξουραφά, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως οι ομάδες νεαρών συγκεντρώθηκαν περί τις 2:15 το πρωί στο σημείο «ξεσηκώνοντας» στην κυριολεξία τη γειτονιά. Η καταγγέλλουσα αναφέρει επίσης πως έχουν υπάρξει περιστατικά όπου οι νεαροί έχουν βάψει με σπρέι τα σπίτια όσων γειτόνων τους έχουν κάνει παρατήρηση. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι νεαροί έχουν διαπληκτιστεί με κατοίκους.

Η κ. Ξουραφά τονίζει πως έχει απευθυνθεί τόσο στο αστυνομικό τμήμα της πόλης, όσο και στη δημοτική αστυνομία, χωρίς ωστόσο να βρίσκει λύση στο πρόβλημα της, αλλά και των περιοίκων.

Φαίνεται πως ο καθορισμός ωραρίων δεν ήταν αρκετός και χρειάζονται πιο αποτελεσματικά μέτρα όπως η αστυνόμευση των χώρων από τη δημοτική αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ