Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στα «Σκαριά» Η Νέα Μελέτη Για Τον Ηλεκτροφωτισμό Με LED Στην Ηλιούπολη

Επίκειται η συζήτηση του στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στα «Σκαριά» Η Νέα Μελέτη Για Τον Ηλεκτροφωτισμό Με LED Στην Ηλιούπολη

Στο τελικό της στάδιο φαίνεται πως βρίσκεται η μελέτη η οποία θα ανοίξει το δρόμο για την εγκατάσταση συστήματος LED στους δρόμους της Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μελέτη βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης, ενώ πηγές από το δημαρχείο διαβεβαιώνουν πως η δαπάνη για τη εγκατάσταση συστήματος LED θα βρίσκεται στον προσεχή προϋπολογισμό, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό εαν η μελέτη θα κοινοποιηθεί στους αιρετούς της πόλης πριν ή μετά την ψήφιση του.

Η μελέτη με τίτλο «σκοπιμότητα & την εκτίμηση της απόδοσης της δράσης αναβάθμισης του δημοτικού φωτισμού» ανατέθηκε στην εταιρεία «ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ Ι ΚΑΙ Χ ΟΕ» τον περασμένο Ιούνιο, έναντι του ποσού των 8.432 ευρώ. Είχε προηγηθεί, αρκετούς μήνες νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο του 2019, η εξαγγελία του Δημάρχου σχετικά με την εκπόνηση της σχετικής μελέτης. Η κίνηση εκείνη του Δημάρχου άλλαζε άρδην τα δεδομένα για τον ηλεκτροφωτισμό στην πόλη, ανατρέποντας τα έως τότε δεδομένα που είχε βάλει η προηγούμενη διοίκηση στο τραπέζι.

Υπενθυμίζεται πως το θέμα εγκατάστασης LED ήταν η αφορμή για την ανεξαρτητοποίηση του νυν Δημάρχου από την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη», πριν 2 χρόνια. Ο κ. Χατζηδάκης είχε αποχωρήσει καταγγέλοντας έκνομες ενέργειες ενώ είχε ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων. Σκληρή κριτική είχε δεχθεί για τη στάση του και από τους «Συνεργούς», με τους οποίους σήμερα συνεργάζεται στη διοίκηση του Δήμου.

Για την σκοπιμότητα του έργου έχει τοποθετηθεί θετικά η συντριπτική πλειονότητα των παρατάξεων της πόλης, χαρακτηρίζοντας το μάλιστα “έργο επιτακτικής σημασίας”.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςLED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ