Facebook Pixel

Δημοτικα

Καταγγελίες Αραμπατζή Για Την Κατάσταση Στο Δημοτικό Αμαξοστάσιο Του Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καταγγελίες Αραμπατζή Για Την Κατάσταση Στο Δημοτικό Αμαξοστάσιο Του Δήμου Ηλιούπολης

Βολές κατά της διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης εξαπέλυσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω», μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του δημοτικού αμαξοστασίου στην Ηλιούπολη.

Ο κ. Αραμπατζής μαζί με στενό του συνεργάτη ανέβηκε στο «γκαράζ» του Δήμου και αποτύπωσε στον φωτογραφικό φακό την κατάσταση που επικρατεί, ζητώντας άμεση αναβάθμιση της υποδομής. «Η εικόνα των αυτοκίνητων της δημοτικής συγκοινωνίας και γενικότερα του γκαράζ προκαλεί αλγεινή εντύπωση: τα λεωφορεία είναι γεμάτα με γκράφιτι, τα πατώματα κάτω από τα καθίσματα ξεχαρβαλωμένα, τα λάστιχα ξεφούσκωτα και στο εσωτερικό «βασιλεύουν» η σκόνη και τα κλαδιά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Αραμπατζής στην ανάρτηση του.

Αιχμές Για Τη Δημοτική Συγκοινωνία

Ο κ. Αραμπατζής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ζήτημα της δημοτικής συγκοινωνίας, η οποία έχει τεθεί σε αδράνεια εδώ και μήνες, όπως έχει φέρει στο φως το ilioupolinews. O επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης αναφέρει χαρακτηριστικα πώς «η εικόνα εγκατάλειψης πιστοποιεί με τον πιο εύγλωττο τρόπο ότι η δημοτική συγκοινωνία πλέον δεν εξυπηρετεί τους πολίτες, καθώς τα δρομολόγια έχουν πάψει ουσιαστικά να εκτελούνται, γεγονός που έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των πολιτών».

Μάλιστα, ο κ. Αραμπατζής καλεί τη δημοτική αρχή να λάβει άμεσα πρωτοβουλία για τον ανασχεδιασμό της δημοτικής συγκοινωνίας προς όφελος των πολιτών.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ