Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καλλιάνος: Έρχεται Επιδείνωση Του Καιρού Στην Αττική Τις Επόμενες Ώρες

Για νέα επιδείνωση του καιρού κάνει λόγο ο γνωστός μετεωρολόγος.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καλλιάνος: Έρχεται Επιδείνωση Του Καιρού Στην Αττική Τις Επόμενες Ώρες

Νέο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τις επόμενες ώρες ολόκληρη την Αττική, σύμφωνα με τα νέα μετεωρολογικά δεδομένα.

Με ανάρτηση του στο Facebook ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος κάνει λόγο για ραγδαία επιδείνωση του καιρού, καθώς όπως αναφέρει «πυρήνας καταιγίδων προερχόμενος από τον Σαρωνικό θα κινηθεί προς την Αττική». Ο βουλευτής της ΝΔ συμβουλεύει τους πολίτες να είναι προσεκτικοί καθόλη τη διάρκεια των φαινομένων.

Μεγάλα Προβλήματα Την Πέμπτη 14/10 Στην Ηλιούπολη

Χθες η βροχή προκάλεσε πολλά προβλήματα σε όλη την Ηλιούπολη, με τον όγκο της βροχής που έπεσε στην πόλη να ξεπερνά κάθε ρεκόρ. Καθόλη τη διάρκεια της Πέμπτης σημειώθηκαν σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις, με τους κεντρικούς οδικούς άξονες να «μπλοκάρουν» λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Η λεωφόροι Ειρήνης, Σοφοκλή Βενιζέλου, Ελευθερίου Βενιζέλου, Παπανδρέου, Ηρώων Πολυτεχνείου και Μαρίνου Αντύπα ήταν αποσπέλαστοι σε πολλά σημεία, ενώ τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονταν στην λεωφόρο Κατεχάκη, όπου τα ορμητικά νερά ακινητοποίησαν τα ΙΧ, ταλαιπωρώντας τους οδηγούς.

Προβλήματα σημειώθηκαν και κατά τη λήξη των σχολικών ωραρίων, με δεκάδες γονεις και παιδιά να ταλαιπωρούνται από την καταιγίδα κατά το σχόλασμα. Με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και το Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη, τα σχολεία είναι κλειστά σήμερα Παρασκευή 15/10.

Tέλος, καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, τα συνεργεία και η πολιτική προστασία του Δήμου βρίσκονταν σε επιφυλακή υπό τον συντονισμό του Δημάρχου.

Ο Δήμος έχει εκδώσει έκτακτη ανακοίνωση, με μέτρα προστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ