Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Προβλήματα Στην Κυκλοφορία Λόγω Κακοκαιρίας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Προβλήματα Στην Κυκλοφορία Λόγω Κακοκαιρίας

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται από το πρωί της Πέμπτης 14/10 στην Ηλιούπολη, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Αττική.

Στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης όπως η λεωφόρος Ειρήνης, η λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου, η λεωφόρος Πρωτόπαππα και η λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου σημειώθηκαν μεγάλα μποτιλιρίσματα κατά τις πρωϊνές ώρες, με τα οχήματα να πηγαίνουν σε στάση «σημειωτόν».

Προβλήματα εντοπίζονται και στην λεωφόρο Κατεχάκη, καθώς και στην κάθετη της, οδό Αναστάσεως, όπου τα βρόχινα νερά σχημάτισαν ορμητικό χείμαρρο. Λόγω του μεγάλου όγκου της βροχής, αρκετά σημεία έχουν γίνει απροσπέλαστα για τους πεζούς, όπως για παράδειγμα στη λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα, στο ύψος των πρατηρίων καυσίμων.

Ηλιούπολη: Προβλήματα Στην Κυκλοφορία Λόγω Κακοκαιρίας

Πριν λίγα λεπτά ένας κάδος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στη διασταύρωση Κατεχάκη και Παναγούλη, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε διερχόμενο ΙΧ. Παράλληλα, χωρίς σηματοδότες έχει μείνει η διασταύρωση Πρωτόπαπα και Ηρώων Πολυτεχνείου, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία.

Η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί έως και το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ η πολιτική προστασία έστειλε έκτακτο μήνυμα μέσω του 112 σε όλους τους πολίτες προκειμένου να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Ο Δήμος βρίσκεται σε ετοιμότητα και τα συνεργεία βρίσκονται σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα.

plimirres ilioupoli Ηλιούπολη: Προβλήματα Στην Κυκλοφορία Λόγω Κακοκαιρίας

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ