Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Kακοκαιρία «Μπάλος»: 94 Χιλιοστά Βροχής Στην Ηλιούπολη Την Πέμπτη Σύμφωνα Με Το Meteo

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Kακοκαιρία «Μπάλος»: 94 Χιλιοστά Βροχής Στην Ηλιούπολη Την Πέμπτη Σύμφωνα Με Το Meteo

Τοπικό «ρεκόρ» βροχόπτωσης σημειώθηκε την Πέμπτη 14/10 στην Ηλιούπολη με την ποσότητα του βρόχινου νερού που έπεσε στην πόλη να αγγίζει τα 94 χιλιοστά.

Για να γίνει κατανοητός ο όγκος αυτός, σύμφωνα με τα δεδομένα του τοπικού μετεωρολογικού σταθμού που βρίσκεται στην Ηλιούπολη, η συνολική ποσότητα βροχής που έχει πέσει για το 2021 στην πόλη είναι 223 χιλιοστά. Με απλά λόγια, ο όγκος της βροχής που έπεσε στην πόλη μέσα σε 1 ημέρα, είναι ο μισός ολόκληρου του έτους.

image Kακοκαιρία «Μπάλος»: 94 Χιλιοστά Βροχής Στην Ηλιούπολη Την Πέμπτη Σύμφωνα Με Το Meteo

Προβλήματα Στις Μετακινήσεις

Καθόλη τη διάρκεια της Πέμπτης σημειώθηκαν σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις, με τους κεντρικούς οδικούς άξονες να «μπλοκάρουν» λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Η λεωφόροι Ειρήνης, Σοφοκλή Βενιζέλου, Ελευθερίου Βενιζέλου, Παπανδρέου, Ηρώων Πολυτεχνείου και Μαρίνου Αντύπα ήταν αποσπέλαστοι σε πολλά σημεία, ενώ τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονταν στην λεωφόρο Κατεχάκη, όπου τα ορμητικά νερά ακινητοποίησαν τα ΙΧ, ταλαιπωρώντας τους οδηγούς.

Προβλήματα σημειώθηκαν και κατά τη λήξη των σχολικών ωραρίων, με δεκάδες γονεις και παιδιά να ταλαιπωρούνται από την καταιγίδα κατά το σχόλασμα. Με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και το Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη, τα σχολεία είναι κλειστά σήμερα Παρασκευή 15/10.

Tέλος, καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, τα συνεργεία και η πολιτική προστασία του Δήμου βρίσκονταν σε επιφυλακή υπό τον συντονισμό του Δημάρχου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ