Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κάλεσμα Συμμετοχής Στην Κινητοποίηση Στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης Από Την Αριστερή Πρωτοβουλία

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κάλεσμα Συμμετοχής Στην  Κινητοποίηση Στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης Από Την Αριστερή Πρωτοβουλία

Ανοικτό κάλεσμα προς τους πολίτες και τους δημότες της Ηλιούπολης για συμμετοχή στην αυριανή κινητοποίηση έξω από το κέντρο υγείας απευθύνει με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη «Αριστερή Πρωτοβουλία Ηλιούπολης».

Με αφορμή τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από την «αναστολή» της λειτουργίας του κέντρου υγείας και την αποκλειστική μετατροπή του σε εμβολιαστικό κέντρο, η παράταξη του κ. Σόφη καλεί όλους τους συμπολίτες να πάρουν μέρος στη διαμαρτυρία αυτή για να αποτραπεί η αναστολή λειτουργίας των ταχτικών ιατρείων του κέντρου υγείας (πρώην ΙΚΑ).

Η παράταξη, στην ανακοίνωση της απαιτεί:

  1. Την άμεση ενίσχυση της πρωτοβάθμιας υγείας με μόνιμο προσωπικό για την αντιμετώπιση όλων των περιστατικών που αφορούν τις ανάγκες των πολιτών.
  2. Μαζικά δωρεάν τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού ειδικά στις κοινωνικές δομές του Δήμου και τα σχολεία
  3. Την δημιουργία κέντρου εμβολιασμού, καθώς και την εντατικοποίηση των καθημερινών εμβολιασμών σε κατάλληλο χώρο που δεν θα εμποδίζει τη λειτουργία του κέντρου υγείας για τις καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας.  

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ