Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Για Το Ζήτημα Του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Για Το Ζήτημα Του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης

Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης.

Μετά από αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης, θα διεξαχθεί έκτακτη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης αύριο 2/1/2021 και ώρα 17:30 προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση των παρατάξεων και συζήτηση γύρω από το θέμα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες πολιτών, φορέων και παρατάξεων, το κέντρο υγείας έχει σταματήσει, ουσιαστικά, την λειτουργία του, με εκατοντάδες ραντεβού ασφαλισμένων να ακυρώνονται λόγω της μετατροπής του κτιρίου σε κέντρο εμβολιασμού κατά του COVID-19. To γεγονός αυτό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην πόλη. Μάλιστα έχει προγραμματιστεί παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υγείας την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, ενώ είχε προηγηθεί παρόμοια κινητοποίηση λίγες εβδομάδες νωρίτερα.

Εκτός της Λαϊκής Συσπείρωσης, η οποία ανέδειξε το θέμα και πρωτοστατεί στην επίλυση του, ανακοινώσεις κατά της αποκλειστικής μετατροπής του κέντρου υγείας σε εμβολιαστικό κέντρο έχουν εκδώσει οι παρατάξεις «Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», «Μαχόμενη Ηλιούπολη», «Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη» και «Αριστερή Πρωτοβουλία».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ