Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Τι Έγραψαν Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης Για Την Ημέρα Της Γυναίκας

Πλούσια δράση στα social media με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας παρουσίασαν οι δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Τι Έγραψαν Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηλιούπολης Για Την Ημέρα Της Γυναίκας

Πλούσια δράση στα social media με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας παρουσίασαν οι δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Ηλιούπολης.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook άρθρο της “Καθημερινής” για τις σουφραζέτες, τις πρωτεργάτριες του παγκόσμιου φεμινιστικού κινήματος, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την ημέρα.

Ανάρτηση έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου.

O υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη “Η Πόλη Που Θέλω” Γαβριήλ Αραμπατζής, με μια εκτενή ανακοίνωσή του χαιρέτησε την παγκόσμια ημέρα, αναφέροντας πως “Η 8η Μαρτίου αποτελεί ημέρα τιμής και προβληματισμού”.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη “ΗλιουπΌλοι Μαζί” Γιώργος Χατζηδάκης, έκανε τη διαφορά, αφιερώνοντας ολόκληρο τομέα του προγράμματος του στην αναβάθμιση της συμμετοχής των γυναικών στα κοινά της πόλης. Η ανάρτησή της παράταξης στα social media περιελάμβανε 7 προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση, με το σύνθημα “Μαζί με τη γυναίκα”.

H λαϊκή συσπείρωση Ηλιούπολης, τίμησε την ημέρα μέσα από εκτενές άρθρο της επικεφαλής της παράταξης Αναστασίας Τσατσούλη, το οποίο φέρει τον τίτλο “Διεκδικούμε ό,τι μας ανήκει”, στο οποίο αναπτύσσει τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ αλλά και της δημοτικής παράταξης που στηρίζεται από αυτό για τα δικαιώματα της γυναίκας. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

Οι Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη, δημιούργησαν ένα video-αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, με τις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους της παράταξης να μιλάνε on camera για τις σύγχρονες διακρίσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην καθημερινότητα τους και αφήνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την εξάλειψη τους.

Τέλος, η παράταξη “Μαχόμενη Ηλιούπολη“, με μια εκτενή ανακοίνωση χαιρέτισε την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “στην Ελλάδα του 2019, οι γυναίκες οφείλουν με τη συμβολή τους στους αγώνες να παλέψουν για να παρθούν πίσω όλες οι κατακτήσεις τους που χτυπήθηκαν τα τελευταία χρόνια”. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ