Facebook Pixel

ΕκλογεΣ 2019

Πλήθος Κόσμου Στην Εκδήλωση Της Παράταξης Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Πλήθος Κόσμου Στην Εκδήλωση Της Παράταξης Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ)

Μαζική είναι η προσέλευση των Ηλιουπολιτών στην παρθενική προεκλογική εκδήλωση της παράταξης “Η Πόλη Που Θέλω”.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κατάφερε να προσελκήσει το ενδιαφέρων δεκάδων Ηλιουπολιτών, καταφέρνοντας να γεμίσει ασφυκτικά την μία αίθουσα του δημοτικού αναψυκτηρίου της πόλης και καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος της δεύτερης. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η προσέλευση ξεπέρασε τα 250 άτομα.

Τι Είπε Ο Γαβριήλ Αραμπατζής

Στην ομιλία του ο Γαβριήλ Αραμπατζής ανέφερε πως η παράταξη του πρεσβεύει “το νέο στην Ηλιούπολη”, τονίζοντας το νεαρό της ηλικίας της πλειονότητας των υποψηφίων. Βασικοί άξονες της ομιλίας του ήταν τα προβλήματα της πόλης και οι τρόποι επίλυσής τους. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στις εσωκομματικές έριδες της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη, κάνοντας λόγο για ανάγκη συναίνεσης καθώς “πρώτα μπαίνει το συμφέρον της πόλης”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Δίπλα του βρίσκονταν όλοι -οι μέχρι στιγμής- υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του.

IMG 6359 Πλήθος Κόσμου Στην Εκδήλωση Της Παράταξης Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ) IMG 6358 Πλήθος Κόσμου Στην Εκδήλωση Της Παράταξης Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ) IMG 6357 Πλήθος Κόσμου Στην Εκδήλωση Της Παράταξης Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ) IMG 6355 Πλήθος Κόσμου Στην Εκδήλωση Της Παράταξης Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πλήθος Κόσμου Στην Εκδήλωση Της Παράταξης Του Γαβριήλ Αραμπατζή (ΦΩΤΟ)
  1. Ο/Η ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ λέει:

    ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ……
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΑΦΟΥ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 1900 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ) ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.
    ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ , ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ.
    ΑΛΛΑ………. ΠΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κε ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ. Ο Κος ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ.
    ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ , ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ