Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Σχέδια Για Πίστα Ποδηλασίας & Πάρκο Άθλησης Στη Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Σχέδια Για Πίστα Ποδηλασίας & Πάρκο Άθλησης Στη Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα (ΦΩΤΟ)

Τη δημιουργία μιας σύγχρονης πίστας ποδηλασίας και ενός ανοικτού, mini-πάρκου άθλησης σχεδιάζει η δημοτική αρχή στην Ηλιούπολη, στο πλαίσιο των ευρύτερων αναπλάσεων που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα συγκεκριμένα δύο έργα εντάσσονται στις μαζικές αναπλάσεις του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», οι οποίες θα αλλάξουν την όψη αρκετών σημείων της πόλης. Η πίστα ποδηλασίας θα είναι ειδικά διαμορφωμένη ωστε τα παιδιά να μπορούν να ψυχαγωγηθούν και να αθληθούν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, χωρίς κίνδυνο, ενώ ακριβώς δίπλα στην πίστα θα υπάρχει ειδικό πάρκο αθλησης με ειδικά, υπαίθρια όργανα γυμναστικής, τα οποία θα διατίθεται εντελώς δωρεάν.

Τα συγκεριμένα έργα θα δημιουργηθούν στον πλατύ πεζόδρομο επί της Μαρίνου Αντύπα, κάτω από το 2ο Λύκειο Ηλιούπολης και δίπλα στο άγαλμα μνήμης του ποντιακού ελληνισμού. Η εφημερίδα «Ηλιοτυπία», μάλιστα, είχε φέρει στο φως μακέτα από το πως θα μοιάζουν οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις.

3. ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ 2 Ηλιούπολη: Σχέδια Για Πίστα Ποδηλασίας & Πάρκο Άθλησης Στη Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα (ΦΩΤΟ)
Έτσι θα μοιάζει το σημείο κάτω από το 2ο λύκειο Ηλιούπολης μετά την ανάπλαση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ