Facebook Pixel

Επικαιροτητα

O Δήμος Ηλιούπολης Βραβεύτηκε Στα Best City Awards 2023

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

O Δήμος Ηλιούπολης Βραβεύτηκε Στα Best City Awards 2023

To χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «εφαρμογές ηλεκτρονικής διαβούλευσης» απέσπασε ο Δήμος Ηλιούπολης στη φετινή διοργάνωση των Best City Awards, τα οποία τελούν υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Ο Δήμος Ηλιούπολης βραβεύτηκε για την εφαρμογή «Η Φωνή Του Δημότη – Ένα νέο κανάλι επικοινωνίας μεταξύ Δήμου και Δημοτών», η οποία είναι ένα ψηφιακό εργαλείο που μετρά την ικανοποίηση των δημοτών για μια σειρά από παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου. Πρόσφατα ο Δήμος ειχε χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη εφαρμογή, αποστέλλοντας μαζικά SMS σε κατοίκους ο οποίοι αξιολόγησαν συγεκριμένες υπηρεσίες και δράσεις της δημοτικής αρχής.

thumbnail Best City Awards 3 e1674032081562 O Δήμος Ηλιούπολης Βραβεύτηκε Στα Best City Awards 2023

Στη βράβευση του Δήμου ήταν παρών ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος δήλωσε: «Το όραμά μας είναι κάθε Δημότης να ακούγεται και να διαμορφώνει, μαζί με τον Δήμο, μια καθημερινότητα που εξυπηρετεί τις δικές του ανάγκες. Ευχαριστούμε, επίσης, την ανάδοχο εταιρεία ETURN/e-Satisfaction για την άψογη συνεργασία. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες, σε καθημερινή βάση, για την ανάπτυξη του Δήμου μας».  

VRAVEIO BEST CITY 2023 1 1 O Δήμος Ηλιούπολης Βραβεύτηκε Στα Best City Awards 2023

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “O Δήμος Ηλιούπολης Βραβεύτηκε Στα Best City Awards 2023
  1. Ο/Η Βασ. λέει:

    Η φωνή του Δημότη φωνάζει κύριοι εδώ και πολύ καιρό ότι η πόλη δεν θυμίζει σε τίποτα την Ηλιούπολη που όλοι ξέραμε κάποτε. Σκουπίδια παντού, πεζοδρόμια σε αρκετούς δρόμους ανύπαρκτα ,δέντρα σπασμένα απο τον περσινό χιονιά και πολλά αλλά σοβαρά θέματα που δυστυχώς κατατάσσουν τον Δήμο στην τελευταία θέση απο τους όμορους Δήμους.Ευτυχώς έρχονται εκλογές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ