Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εκείνος Που Σεβόταν Τη Δημοκρατική Λειτουργία Των ΜΜΕ Και Ανεχόταν Την Σκληρή Κριτική

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εκείνος Που Σεβόταν Τη Δημοκρατική Λειτουργία Των ΜΜΕ Και Ανεχόταν Την Σκληρή Κριτική

Τον Μάιο του 2019, λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές, το ilioupolinews.gr είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας μια σειρά ρεπορτάζ που ασκούσαν σκληρή κριτική στον πρώην Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο για την κατάσταση που επικρατούσε στο γκαραζ του Δήμου. Τα εν λόγω ρεπορτάζ έγιναν σημαία από πολλούς, και σίγουρα του κόστισαν σε μια κρίσιμη πολιτική συγκυρία. Kαι τα ρεπορτάζ συνεχίστηκαν και η κριτική γινόταν ολοένα και πιο σκληρή όσο πλησιάζαμε στις εκλογές.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Βασίλης Βαλασόπουλος, ως ένας άνθρωπος με τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο και με βαθύ σεβασμό στη δημοκρατική λειτουργία των ΜΜΕ, ουδέποτε παρενέβη, ούτε επιτέθηκε σε ΜΜΕ, σε αντίθεση με τον διάδοχο του. Ουδέποτε ο κ. Βαλασόπουλος θα χαρακτήριζε ένα βραβευμένο τοπικό ΜΜΕ «συκοφαντικό», ακόμα και όταν του ασκούνταν αδυσώπητη κριτική. Συγκρίνοντας πολιτικά τους δύο άνδρες η διαφορά είναι τεράστια.

Η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Ψυρρόπουλου χαρακτηρίζει «συκοφαντικό» ένα δημοσίευμα που κάνει λόγο για πολιτικές συναινέσεις για το καλό της Ηλιούπολης. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι να σχολιάσουμε.

Το αφήνουμε στην κρίση των πολιτών.

ΥΓ: Βασίλη Βαλασόπουλε, λείπεις!

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Εκείνος Που Σεβόταν Τη Δημοκρατική Λειτουργία Των ΜΜΕ Και Ανεχόταν Την Σκληρή Κριτική
  1. Ο/Η ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΤΑΣ λέει:

    Πάντως και τα ΜΜΕ οφείλουν να είναι σαφή, και να μην συγχέουν τους “διαδόχους” ! Διάδοχος του Δημάρχου είναι Δήμαρχος και διάδοχος προέδρου Δημοτικής παράταξης είναι ο επόμενος πρόεδρος της παράταξης ! Οι δύο ιδιότητες μπορεί να συμπίπτουν στα πρόσωπα σαφώς όμως διαφοροποιούνται στις λειτουργίες! Το άρθρο – παράπονο σε ποια λειτουργία αναφέρεται;

  2. Ο/Η Πανος Τότσικας λέει:

    Ευρηματικός ο ειρωνικός τίτλος….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ